Valikko Sulje

Kulissin ensi kesän Amélie-musikaalin työryhmään haetaan lavastusvastaavaa

Kulissin ensi kesän Amélie-musikaalin työryhmään haetaan LAVASTUSVASTAAVAA. Lavastusvastaava suunnittelee näytelmän lavastuksen yhdessä ohjaajan kanssa ja tekee lavastukselle toteutussuunnitelman. Lavastus rakennetaan talkootyöllä Laajavuoren lavalle ennen heinäkuun ensi-iltaa.

Etsimme siis tyyppiä, jolle kiinteiden lavastuselementtien rakentaminen, kuten esimerkiksi kiinteiden seinien tai ihmispainon kestävien rakennelmien suunnittelu, on tuttua ja joka osaa ohjeistaa, miten sellaisia toteutetaan. Itsekseen näitä töitä ei tietenkään tarvitse tehdä vaan homma hoituu yhteistyöllä muun työryhmän ja talkoolaisten kanssa. Kulissilla on hyvä ryhmähenki ja kaikessa tekemisessä näkyy rakkaus teatteria ja taidetta kohtaan. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi joukkoomme.

Jos olet kiinnostunut hommasta tai haluat lisätietoja, ota yhteys produktiovastaava Anna Leinoon, puh 040 553 5023 (soitto tai whatsapp) tai annasofialeino [ät] gmail.com. Produktion tuotanto on jo alkanut, joten toivomme sinun ottavan meihin yhteyttä mahdollisimman pian.

Posted in Kulissi, Uutiset