Valikko Sulje

Korpilahden teatterin CASTING kesän 2024 näytelmiin

Korpilahden teatteri etsii näyttelijöitä kahteen eri produktioon: nuorten ryhmän musiikkinäytelmän sekä aikuisryhmän komediaan. Puvustajille, rakentajille, teknikolle ja kaikenlaisille muillekin apukäsille löytyy aina käyttöä!

Tervetulleita ovat kaikki: kokeneet ja ei-kokeneet, täysjärkiset ja ei-järkiset. Jos näytteleminen tai jokin muu teatterin monista eri aspekteista kiinnostaa, laita sähköpostia tulemaan!

Casting toteutetaan rennoin mielin ryhmässä touhuten ja keskustellen. Hiostuttavaa, jännittävää ja hampaita kalisuttavaa “Koe-esiintymistä” ei varsinaisesti ole luvassa, mutta varaudu heittäytymään rohkeasti ja ehkä myös vähän lauleskelemaan jos olet kiinnostunut musiikkinäytelmästä.

Teatterille rakennetaan joka vuosi uudet ihanat upeat lavasteet, joiden rakentamisessa ja koristelussa apukädet ovat aina tarpeen.

Tarpeiston ja puvustuksen parissa on paljon luovuutta pelissä ja luovaa tarkkasilmäistä porukkaa ei voi olla liikaa!

Aikuisten näytelmään etsitään tekniikan ajajaa/rakentajaa. Teknikkona pääsee suunnittelemaan ja toteuttamaan yhtä teatterin kiinnostavimpaa osa-aluetta, eli valoja ja ääniä! Jonkinmoisesta teknisestä osaamisesta on ehdottomasti hyötyä, mutta jos pesti vaan kiinnostaa, ota rohkeasti yhteyttä.

Korpilahden teatterilla tehdään aina produktiot yhteisöllisesti ja suurella sydämellä. Tervetuloa mukaan tutustumaan meidän porukkaan ❤

Ilmoittaudu castingiin tai ilmaise kiinnostuksesi:

piippu.konttori@korpilahdenteatteri.fi

Posted in Casting, Korpilahden teatteri