Valikko Sulje

JKO: HALOO teatteriisi

Hei keskisuomalaiset KEHY ry:n jäsenteatterit. Nyt olisi tarjolla kiva vierailuesitys omalle näyttämöllenne.

JKO – Teatterikoulutus toteuttaa helmikuussa pienimuotoisen monologikiertueen! Esitämme monologiesitystä HALOO ja tarjoamme sitä nyt teille kaikille. Eikä maksa mitään. JKO on Unesco-koulu ja haluammekin tarjota taidetta kaikille kansalaisille, viedä sitä ihmisten luo. Nyt ollaan liikkeellä ihan vain tekemisen innosta; Kaikkiin esityksiin on  KEHY:n jäsenillä vapaa pääsy! Muilta katsojilta voisimme ottaa 5€ sisäänpääsymaksun ihan kuitataksemme polttoainekulut. Haluamme kohdata erilaisia yleisöjä erilaisissa ympäristöissä ja tulla nähdyksi. Haluamme tarjota hyvää monologiteatteria sinne minne se parhaiten sopii.

HALOO esityksessä kuullaan pätkiä suosituilta kirjailijoilta, ja tekstejä on myös esiintyjien omasta kynästä. Esiintyjät ovat JKO-Teatterikoulutuksen vuosikurssin 22-23 opiskelijat.

Esityksen on ohjannut JKO-Teatterikoulutuksen vastuuopettaja Ville Kiljunen. Kesto 60 min.

Korostan, että tämä ei maksa mitään, kunhan on tila ja yhteinen markkinointi, että saadaan yleisöä. Esityksiin on siis vapaa pääsy kaikilla KEHY-teattereiden jäsenillä. Olemme liikkeellä helmikuussa viikot 7 ja 8. Ota yhteyttä ja sovitaan keikka-aika juuri teidän teatteriinne!!

terv. -Viki-

Ville Kiljunen  –   –   –   WWW.VILLEKILJUNEN.COM
Teatterikoulutuksen opettaja KM, näyttelijä FIA
Puh. 050 3899 625 | ville.kiljunen@jko.fi
Jyväskylän kristillinen opisto
Sulkulantie 28, 40520 Jyväskylä | Puh. 014 3348 000
WWW.JKO.FI

Posted in JKO Teatteri- ja musiikin koulutukset, Uutiset