Valikko Sulje

Ilmoittautuminen Siperian nuorisoteatterin syksyllä alkaviin ryhmiin avautuu 8. elokuuta

Ilmoittautuminen Siperian nuorisoteatterin syksyllä alkaviin ryhmiin avautuu 8. elokuuta

Siperian nuorisoteatterin kauden 2022 – 2023 harrastusryhmät käynnistyvät syyskuun alussa Jyväskylän Veturitalleilla. Maksuttomia teatterin harrastusryhmiä on tarjolla eri-ikäisille nuorille ja nuorille aikuisille. Ryhmiin voi ilmoittautua Siperian nettisivujen kautta 8. elokuuta alkaen. Kaikkiin ryhmiin ovat tervetulleita niin aloittelijat kuin kokeneemmatkin harrastajat. Ryhmiä on tarjolla 13-16-vuotiaille, 16-20-vuotiaille ja 20-28-vuotiaille. Ryhmiä ohjaavat teatteri-ilmaisun ja draamakasvatuksen ammattilaiset. Toiminnassa ei ole osallistumismaksua.

Teatteri on monipuolinen, kehittävä ja hauska harrastus – mukaan voi tulla ilman aikaisempaa kokemusta

Siperian teatteriryhmissä tehdään monipuolisia teatteriharjoitteita ja valmistetaan esityksiä ryhmälähtöisesti joko yhdessä ideoitavien tai valmiiden tekstien pohjalta. Näyttelemisen lisäksi ryhmissä on mahdollista olla mukana myös muissa teatterin tehtävissä, kuten maskeeraus, puvustus, lavastus, ääni- ja valotekniikka, lipunmyynti, valokuvaus, tuotannolliset tehtävät ja niin edelleen.

Esityksiin tähtäävissä ryhmissä harrastaminen edellyttää sitoutumista harjoituksiin ja esityskauteen. Aluksi treeniajat ovat kerran viikossa kaksi tai kolme tuntia kerrallaan. Myöhemmin tulee myös lisäharjoituksia, joita on useampia kertoja viikossa esityskauden lähestyessä. Esityksiä ryhmillä tulee olemaan kevään 2023 aikana ja niiden aikatauluista sovitaan ryhmissä tarkemmin toiminnan edetessä.

Siperian nuorisoteatterin toiminnasta vastaa Kulttuuriyhdistys Väristys ry ja toiminta järjestetään Kulttuuriklubi Siperiassa, Jyväskylän Veturitalleilla sekä Nuorten taidetyöpajalla.

Ryhmiin voi ilmoittautua 8.8. alkaen Siperian nettisivuilta löytyvän ilmoittautumislomakkeen kautta. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse tieto ryhmään tai varasijoille pääsystä.

Lisätiedot:
Kulttuuriklubi Siperia, p. 045 264 8280, siperia ( at ) jkl.fi
Nuorisoteatterikoordinaattori ja -ohjaaja Anumaaria Tulla, p. 050 44 11 496, anumaaria.tulla ( at ) siperia.info

http://www.siperia.info

Posted in Siperian nuorisoteatteri, Uutiset