Valikko Sulje

Casting: Herkko ja kadonneen ajan arvoitus

Mäki-Matin perhepuistossa ratkotaan kesällä 2022 arvoituksia, kun Herkko kavereineen säntää puistoon etsimään kadonnutta aikaa!

Ilolla toivotamme sinut tervetulleeksi AdAstra-teatterin kesäproduktion casting-tilaisuuteen lauantaina 26.2. klo 11-15 Vakiopaineen alakerran teatteritilaan (Kauppakatu 6, 40100 Jyväskylä). Kesän näytelmä Herkko ja kadonneen ajan arvoitus perustuu Joanna Heinosen saman nimiseen esikoiskirjaan (Myllylahti, 2019). Heinonen myös dramatisoi ja ohjaa näytelmän. Produktioon on nyt etsinnässä niin näyttelijöitä, muusikoita kuin muitakin taustatiimiläisiä (lavastus, puvustus, rekvisiitta). Näyttelijöitä produktioon tarvitaan 13 ja rooleja näytelmässä on yhteensä 20. Aiempi kokemus teatterin tekemisestä ei ole välttämätöntä. Ainoa vaatimus työryhmäläisille on vähintään 18 vuoden ikä.

Herkko ja kadonneen ajan arvoitus on lapsille suunnattu salapoliisinäytelmä, joka sijoittuu Hyväskylän kaupunkiin Mutka-Matin kaupunginosaan. Herkko on yksinäinen poika, joka rakastaa salapoliisikertomuksia ja ihailee yli kaiken Hercule Poirot’ta. Herkon isä seilaa merillä, ja äidillä on kiire; hän on luvannut paistaa leikkikentän myyjäisiin neljäsataa pullaa. Ongelmana on vain aika – mihin ihmeeseen se aina katoaa? Herkko alkaa etsiä kadonnutta aikaa yhdessä henkiin heränneen
lakanan sekä naapuriin muuttaneen Martan, eli neiti Marplen, kanssa. Etsiessään vihjeitä aikavarkaasta salapoliisit törmäävät Kekkerikujan erilaisiin asukkaisiin. Kiusaajiltakaan kolmikko ei välty. Niitä löytyy sekä lasten että aikuisten joukosta.

Ilmoittautuminen

Toivomme, että ilmoittaudut casting-tilaisuuteen sähköpostitse viimeistään torstaina 24.2. osoitteeseen heinonenjoanna@gmail.com. Ilmoita sähköpostissa nimesi ja mitä olisit kiinnostunut produktiossa tekemään. Saat vastauspostina lisätietoja casting-tilaisuuden käytänteistä. Seuraamme vallitsevaa koronatilannetta ja virallista ohjeistusta ja tiedotamme ilmoittautuneita mahdollisista muutoksista sähköpostitse.

Lisätietoja voit kysellä ohjaajalta (heinonenjoanna@gmail.com) tai teatterilta (adastrateatteri@gmail.com).

Tule siis tekemään yhdessä värikästä lastennäytelmää ja viettämään kesä iloisessa porukassa!

Posted in Ad Astra, Casting