Valikko Sulje

Ad Astra casting: Pasi was here

Syksyllä 2022 AdAstran lavalla nähdään Erika Hastin ohjaus Pasi was here! Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi näytelmän casting-tilaisuuteen 12.5.2022 klo 18 Vakiopaineen teatteritilaan!

Veikko Nuutisen käsikirjoittama ja Erika Hastin ohjaama näytelmä pursuaa 80- ja 90-lukujen nostalgiaa, unohtamatta graffiteja, lamaa, ensirakkauksia ja ystävyyttä, unelmia sekä kipeää aikuistumista ja lapsuudesta irtautumista. Tämä näytelmä naurattaa ja itkettää kuoliaaksi. Siinä ovat läsnä yhtä aikaa lapsuuden kesien auringon lämpö ja lähiön betonikerrostalon alimpien parvekkeiden alla ikuisesti sulavien lumilämpäreiden pohjattoman yksinäisyyden rapainen kylmyys. Pasi was here on se näytelmä, joka muuttaa ihmistä vain ohikiitävän hetken ajaksi. Tämä on se näytelmä, joka halaa ja silittää ja sanoo, että kaikki on ihan hyvin silloinkin, kun ei ole.

Ilmoittaudu mukaan casting-tilaisuuteen 10.5. mennessä sähköpostitse osoitteeseen erika.hast@gmail.com.

Lisätietoja produktiosta ja casting-tilaisuudesta voit kysyä teatterilta (adastrateatteri@gmail.com) tai suoraan ohjaaja Erika Hastilta (erika.hast@gmail.com)

Tulethan paikalle ainoastaan terveenä. Huolehditaan yhdessä myös hyvästä käsihygieniasta.

Seuraa meitä Instagramissa: @adastrateatteri

Posted in Ad Astra, Casting