Siperian nuorisoteatterissa aloittaa uusi fyysisen teatterin ryhmä18-25 –vuotiaille nuorille aikuisille.

09.10.2021


Fyysisen teatterin ryhmä alkaa lokakuussa Jyväskylässä – ilmoittautuminen on käynnissä

Siperian nuorisoteatterissa aloittaa uusi fyysisen teatterin ryhmä, joka on suunnattu 18-25 –vuotiaille nuorille aikuisille. Ryhmässä kokeillaan ja treenataan liikunnallisia ja toiminnallisia teatteriharjoitteita, kuten fyysisiä näyttelijäntyön tekniikoita, roolihahmon rakentamista, commedia dell´artea, sirkusta ja tanssia. Ryhmään voi ilmoittautua Siperian nettisivuilla 20.10. saakka.

Ryhmän pääohjaajana toimii teatteri-ilmaisun ohjaaja, FM, FM ja ammatillinen opettaja Laura Häkkinen. Ryhmässä toimii myös muita vierailevia ohjaajia esimerkiksi sirkuksen ja tanssin puolelta. Vakituinen kokoontumisaika ryhmällä on perjantaisin klo 18-20, mutta esimerkiksi tanssi- ja sirkusharjoituksia voi olla yhteisesti sopien myös muina aikoina.

Fyysisen teatterin ryhmä soveltuu sekä uusille aloittaville, että pidemmälle ehtineille harrastajille. Kaikki asiasta kiinnostuneet ovat tervetulleita! Ryhmän toiminta-aika on syyskausi ja paikkana on Nuorten taidetyöpajan teatteritila ja Kulttuuriklubi Siperian tila Veturitalleilla. Toiminta toteutetaan osana Suomen Nuorisoseurojen Nuori Kulttuuri Roots -toimintaa.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot Siperian nettisivuilta: www.siperia.info

Tiedustelut: Kulttuuriklubi Siperia, p. 045 264 8280, siperia ( at ) jkl.fi