Jyväskylän teatteriyhdistys Kulissi ry julkistaa avoimen musiikkinäytelmäohjaajien ja -produktioiden haun vuodelle 2022

09.08.2021

Jyväskylän teatteriyhdistys Kulissi ry. julkistaa avoimen musiikkinäytelmäohjaajien ja -produktioiden haun koko vuodelle 2022.

Ideasi voi olla valmis teksti tai vasta projektiaihio, se voi olla koko illan musikaali tai matkalaukkunäytelmä, ja sen kohderyhmänä voi olla kuka vaan vauvasta vaariin. Perinteistä toiminnallemme on se, että tuotamme musiikkinäytelmiä.

Halukkailta ohjaajilta toivotaan ohjaustarjouksia, jotka sisältävät tarkan kuvauksen projektista, mahdollisen käsikirjoituksen, toiveen harjoitus- ja esityskauden ajankohdasta ja palkkiotoiveen.

Jyväskylän teatteriyhdistys Kulissilla on Jyväskylän kaupungissa pitkät perinteet laadukkaan musiikkiteatterin tuottajana niin lapsille kuin aikuisille. Tällä hetkellä toimintamme ei ole paikkaan sidottua, vaan kartoitamme tarpeelliset harjoitus- ja esitystilat kulloisenkin projektin tarpeiden mukaan. Kulissilla on harrastajia ikäryhmässä 7-100, ja joukkoon mahtuu monenlaisia taitoja ja tekemisen riemua.

Ohjaustarjoukset pyydetään lähettämään osoitteeseen kulissi@kulissi.fi 17.9.2021 mennessä.