CASTING CALL // Mika Waltari: Noita Palaa Elämään / J+J Teatteri

08.08.2021

CASTING CALL // Mika Waltari: Noita Palaa Elämään / J+J Teatteri

Hyvä keskisuomalainen teatterintekijä! Kutsumme sinut avoimeen casting-tilaisuuteen J+J Teatterille 28.8.2021.

Haussa on 7-8 roolia ikähaarukalla 16-65. Olet sitten vasta-alkaja tai vanhempi tekijä, sinulle voi löytyä paikka tiimistämme! Casting-tilaisuus tulee olemaan erittäin rento, eikä sinun tarvitse valmistella siihen mitään. Teemme yhdessä harjoituksia ja luemme pieniä pätkiä Waltarin näytelmästä.

Noita Palaa Elämään sijoittuu syksyiseen maalaiskartanoon 1950-luvun Suomeen, jossa joukko kartanon asukkaita ja vieraita saa odottamattoman vieraan, Birgit-nimisen naisen. Joukko yrittää näytelmän ajan selvittää, onko Birgit eloon herännyt, kauan sitten suohon haudattu noita. Kartanon väki kiistelee myös mitä Birgitille tulisi tehdä, jos hän tosiaan on noita.

Esityksen ohjaa Miro Santeri, joka on vasta valmistunut The Royal Conservatoire of Scotlandista taiteen kanditaatiksi. Miroa inspiroivat synkät teemat, noituus sekä fantasia. Noita Palaa Elämään tulee sisältämään pienen palan näitä kaikkia elementtejä sekä myös yhteiskunnallista pohdintaa.

Mirosta löydät lisää tietoa hänen nettisivuiltaan https://mirosanteri.squarespace.com/

Näytelmän suunniteltu ensi-ilta on pe 21.1.2022. Näytöksiä on yhteensä 15 kpl kolmen näytöksen viikkovauhdilla. Harjoitukset alkavat lokakuussa.

Noita palaa elämään on J+J-Teatterin 30v juhlanäytös. J+J-Teatteri ry. on jämsäläinen harrastajateatteri. Näyttelijöille ei makseta palkkaa. Pienet kulukorvaukset ovat mahdollisia.

Jos haluat tulla paikalle, laita Mirolle sähköpostia osoitteeseen: mirosanteriofficial@gmail.com

Kerro viestissäsi nimesi, aiempi teatteritaustasi sekä mahdolliset aikataulutoiveet casting-päivään liittyen.

Nähdään Casting-tilaisuudessa!

http://www.jjteatteri.fi/

https://www.facebook.com/JJteatteri/