Haukanmaan kesäteatteri: JÄLET

21.07.2021

Haukanmaan kesäteatteri: JÄLET

Esitysajat:
Pe 30.7. klo 18
Su 1.8. klo 12 ja klo 16

Jälet-esitys vaeltaa Mämminiemen jylhän upeassa ympäristössä. Se katsoo niitä jälkiä, joita luonto jättää meihin ja joita me väistämättä jätämme siihen, vaikka yrittäisimme olla jättämättä.

Kuinka pitkään kaikuu, jos kalliolta kajauttaa? Mitä ihminen märehtii? Maistuuko pannukahvi? Kuinka pieni on pienin pieni? Millaisia jälkiä jää seinäänjuoksukilpailusta? Onko se ihmiskunnan loppu? Vai esityksen alku?
Ja mitä tekee betoni täällä?!

Jälet levittäytyy ympäristöön, katsojat suunnistavat kohtauksesta toiseen kartan avulla. Jälet-teoksen rakentavat ja esittävät jyväskyläläiset ja jyväskyläläislähtöiset teatterin, tanssin, sirkuksen, musiikin, kuvataiteen ja parkourin ammattilaiset.

Esitykseen on vapaaehtoinen pääsymaksu (käteinen tai mobilePay).

Mämminiemeen esitystä seuraamaan voi saapua joko polkupyörällä (Jyväskylän keskustasta n. 34 km) tai vesitse veneillen tai jopa uiden.

Venematka esitykseen Jyväskylän satamasta pe 30.7. klo 16. Matkalipun hinta 20 €. Osta matkalippu pe 23.7. mennessä:
https://forms.gle/bwJV81tMLSXx8CuG8

Jyväskylän kaupungin ylläpitämä Mämminiemen veneily- ja ulkoilualue sijaitsee Toivakan kunnan puolella, Päijänteen rannalla.

Työryhmä: Lotta Rautakorpi, Anne-Maarit Kinnunen, Laura Lehtinen, Ringa Aflatuni, Panu “Panda” Ilén, Sanni Kaipainen, Noora Pasanen, Maria Puustinen, Anna Radu, Netta Reunanen, Joonas Suomalainen-Sallinen, Laura Suonperä, Hannu Sompinmäki, Reija Tapaninen

Yhteistuotanto: Haukanmaan kesäteatteri ja Zero Gravity Company
https://www.facebook.com/events/2815492885367012/