Improkampus: Hyppytunti I Kesäkauden alkulämpät

15.06.2021

ImproKampuksen viime kesältä tutut teemalliset, yksittäiset improvisaatiokerrat, Hyppytunnit, jatkuvat tänäkin kesänä. Ensimmäinen kerta on torstaina 17. kesäkuuta kello 17 alkaen ja silloin lämmitellään improtaitoja teemalla Kesäkauden alkulämpät. Kaisa Eräpuron vetämällä Hyppytunnilla iloitaan yhdessä improamisesta tauon jälkeen ja muistellaan spontaaniutta ja reagoimista kehittäviä tekniikoita.

Ilmoittautumisena käy tänäkin vuonna kurssimaksun maksaminen Holvi-nettikaupassa, jonka jälkeen saat sähköpostiin tarkemmat tiedot muun muassa kokoontumispaikasta. Ulkotiloissa ollaan ainakin ensimmäisellä kerralla välimatkat huomioiden.

Lisätietoja kerrasta ja ilmoittautumisohjeet löytyvät Hyppytuntien omalta sivulta Osuuskunta Kujeen nettisivuilta ImproKampus-osiosta. Kesän muille tuleville Hyppytunneille voi ilmoittautua myös jo ennakkoon sivujen kautta. Teemoja päivitetään kesän edetessä ja niitä voi toki myös toivoa!

Tervetuloa mukaan improamaan!

Osuuskunta Kujeen tuottaman ImproKampuksen Hyppytunnit ovat yksittäisiä, yhden illan pituisia improvisaatiokertoja, jotka ovat suunnattu kaikille improvisaatiosta kiinnostuneille aiempaan improtaustaan katsomatta. Teemat vaihtelevat kertojen mukaan, ja tarjolla on tekniikoita improvisaation, teatterin, draaman, tanssin ja hyvinvoinnin eri osa-alueilta. Hyppytunneilla pääsee kokeilemaan uutta ja ylläpitämään vanhoja taitoja. Tai se on mahdollisuus tulla nauttimaan improvisaatiosta muiden improajien kanssa.

https://www.osuuskuntakuje.fi/hyppytunnit/