Kesäteatteriesite 2021

03.05.2021

Kysyimme edellisessä postissamme kiinnostustanne kesäteatteriesitteeseen osallistumista kohtaan. KeHyn hallitus on päättänyt, että vallitsevasta tilanteesta johtuen julkaisemme perinteisen kesäteatteriesitteen vain paperisena esitteeksi taiteltavana A3-julisteena ilman, että se tulee minkään lehden välissä.

Pyydämme myös teattereita osallistumaan esitteiden jakoon. Kaikki ilmoittaneet saavat 20 kpl esitteitä julisteiksi seinille jne. Jos haluatte jakaa esitteitä esim. katsojien matkaan tai muulla tavalla, voitte pyytää selvästi isompiakin määriä. Olennaista on että esitteet eivät jää käyttämättä, joten pyytäkää niitä realistisia määriä. Suosittelemme teattereita ottamaan jakoon ainakin pienen määrän esitteitä.

Mitä laajemmalle ne leviävät, sitä enemmän se hyödyttää kaikkia teattereita. Esitteen tietojen ilmoituslomakkeen lopussa on myös kysytty, kuinka paljon haluatte näitä esitteitä.

Ilmoituksen hinta esitteessä on 50€. Pyydämme esitteeseen osallistuvia teattereita täyttämään oheisen lomakkeen, jossa pyydetään tietoa esityksestänne. Esitteen tiedot luonnollisesti päivitetään myös verkkosivuillemme www.kehyry.fi.

Jos ette halua osallistua kesäteatteriesitteeseen, mutta haluatta esitteitä itsellenne jakoon, valitkaa lomakkeen ensimmäisellä sivulla vaihtoehto ”En halua ilmoittaa esitystä, tilaan ainoastaan esitteitä”.

Esitteen tietoja voi ilmoittaa 15.5.2021 saakka.

Tietojen ilmoituslomake: (kopioi osoite selaimen osoiteriville)
https://forms.gle/AWD47tyHm873FFLKA

Terveisin,
Timo Piiparinen
KeHy ry