Tule mukaan Jyväskylän ylioppilasteatterin kirjoituskurssille!

01.04.2021

Kirjoittaminen on laaja tie.
(Natalie Goldberg teoksessa Lukeva mieli)

LUOVUUDEN JA OMAN ÄÄNEN HERÄTTELYÄ

Onko luovuutesi jumissa? Tai kaipaatko uutta väylää ajatuksiesi ja tunteittesi käsittelyyn? Kiinnostaako sinua oman äänen tutkailu? Vai haluatko kenties saada uusia ideoita? Jos vastasit johonkin kysymykseen kyllä, suosittelen sinua jatkamaan lukemista.

Luovuuden ja oman äänen herättelyä on sekä JYT:in jäsenistölle että myös muillekin aiheesta kiinnostuneille suunnattu, lempeä ja rento kirjoituskurssi. Lyhyiden kirjoitusharjoitusten avulla availlaan luovia kanavia sekä tutkaillaan itseä ja omaa kirjoittajan ääntä. Vapaa kokeileminen ja teksteillä leikkiminen ovat kurssin ydinsisältöä.
Kirjoittajana saat olla kokenut tai aivan vasta-alkaja. Uusia näkökulmia löytyy kurssilta varmasti kaikille. Kurssin aikana on myös mahdollista saada henkilökohtaista palautetta noin 10 sivun mittaisesta tekstistä (tekstilaji vapaa).

Vallitsevasta tilanteesta johtuen kurssi toteutetaan etänä Google Meet -ohjelman kautta. Tarvitset siis kurssia varten nettiyhteyden ja tietokoneen/älylaitteen.

Kurssi kokoontuu klo 17–20 neljänä torstaina:
15.4.
22.4.
29.4.
6.5.

Kurssin hinta JYT:in jäsenille on 15 € ja muille osallistujille 25 €.

Kurssille mahtuu 12 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Ilmoittautumiset 8.4. mennessä sähköpostiosoitteeseen: heinonenjoanna@gmail.com. Kerro ilmoittautumisesi yhteydessä nimesi ja sähköpostiosoitteesi sekä mahdolliset toiveesi kurssin osalta.

Kurssin ohjaajana toimii JYT:in pitkäaikainen jäsen, kirjailija ja sanataideohjaaja Joanna Heinonen. Lisätietoja kurssista voi kysyä myös suoraan häneltä yllä mainitusta sähköpostiosoitteesta.

Kurssia tukee KSL – Kansan Sivistystyön Liitto.


Tiedottaja
Jyväskylän Ylioppilasteatteri ry
tiedottaja@jyt.fi