Huoneteatteri: Perheistä pahin

26.01.2021

Jyväskylän Huoneteatteri valmistaa Pentti Järvisen käsikirjoittaman Perheistä parhain -näytelmän, joka kertoo kahdesta perheestä, sisaruksista ja heidän elämästään äidin poismenon jälkeen.

Tämä paikoin kiihtyvä komedia tuo esiin asenteita ja arvoja perheiden maailmasta. Perheiden nuoret Roope ja Juuli tuovat oman tulevaisuuden kuvansa näytelmään ja se onkin jotain ihan muuta. Kun tarinaan lisätään vielä ongelmanaapuri, perinnönjako ja sukupolvien väliset kuilut, pohdittavaa hauskuutta riittää kaikille katsojille.

Ensi-ilta pe 05.03.21 klo 19, esityksiä 25.04.21 saakka.
http://www.huoneteatteri.fi/naytelma.php?naytelmat_id=432

Varaathan paikkasi esitykseen Netticket.fi tai Netticketin puhelinnumerosta 0600 399 499 (avoinna ma-pe 9-21 & la-su 15-21. Puhelun hinta 1 e/min plus pvm/mpm.)

Ohjaus: Tarja-Liisa Qvintus. Esityksen kesto noin 2h.

 

Kuvassa: Sakarias Liukko – Reino Vuoristo, Paula Tuisku – Kaarina Vuoristo, Veikko Hoffman – Roope Vuoristo, Iris Korhonen – Juuli, Maarit Laakkonen – Sirpa Kapulainen (kuvassa on Nina Kaari) ja Ari Otranen – Pekka Kapulainen (Kuvat: Maija Holma)