Improkampus: Virtuaali-Hyppytunnit

02.12.2020

Koronapandemian siirtyessä leviämisvaiheeseen on ImproKampuskin sulkenut ovensa tältä vuodelta, mutta perumisen sijaan joulukuun yhden kerran improkerrat, Hyppytunnit, järjestetään virtuaalisina Zoom-tapahtumina.

Virtuaali-Hyppytuntien teemat ovat samat, mutta tekniikoita muokataan etäyhteyteen paremmin sopiviksi. Ensimmäinen kerta on 5.12., jolloin vietetään itseoikeutetusti Varjolinnanjuhlia. Toisella kerralla 16.12. perehdytään keikkatekniikoiden klassikoihin otsikolla Best of…

7 euron kurssimaksun voi suorittaa Holvi-nettikaupassa, jonka jälkeen saa Zoom-linkin ja tarkemmat tiedot.

Kotoiluun ja jouluhäslinkiin on saatavilla vastapainoa. Kannattaa kokeilla improa, tämän helpommaksi se ei oikeastaan voi käydäkään.

Tervelinkittyä Hyppytunneille!

https://www.osuuskuntakuje.fi/hyppytunnit/