Teatteri – lähetä videotervehdys KeHyn verkkoklubiin

23.11.2020

Hei kaikki teatterit ja teatterilaiset!

KeHy järjestää syksyn verkkoklubinsa joulukuussa aiemmin ilmoitetusta ke 25.11. poiketen. Vielä on siis hyvä tilaisuus tulla mukaan osaksi klubia ja mainostaa oman teatterin toimintaa!

Nyt etsimmekin klubillemme esitettäviä trailereita tai muita mainospätkiä (esim. jonkun tekijän haastattelu klubin aikana)! Onko sinulla tai teatterillasi nyt talvella näytelmän tai muun prokkiksen esityskausi tai muuta toimintaa, jota haluaisitte tulla markkinoimaan klubille?

Videoiden ja trailereiden kautta osallistuminen onnistuu helposti; lähettäkää kuvattu materiaali tiedostona meille osoitteeseen jenna@kehyry.fi tai lähettäkää linkki esim. google driven kautta. Jos joku teistä haluaisi haastateltavaksi klubille, ota yhteyttä osoitteeseen jenna@kehyry.fi ja sovitaan asiasta tarkemmin (haastattelu kuvataan etukäteen).

Videotiedostojen deadline on ensi viikon maanantaina 30.11. Videoiden ei tarvitse olla pitkiä eikä niiden laadusta tarvitse stressata; pääideana on, että saamme mukaan mahdollisimman monta teatteria yhteiselle klubille!

Meistä olisi myös ihanaa, jos saisimme eri teattereilta ja teatterintekijöiltä pieniä etukäteen kuvattuja tervehdysvideoita klubille! Miten teatterillanne menee, millaista toimintaa teillä on syksyn aikana ollut, millaista tämän syys-talven näytelmän kulisseissa on, mitä on luvassa ensi vuonna? Kaikenlaiset ja -pituiset tervehdysvideot ovat tervetulleita!

Klubille osallistuvat trailerit, haastattelut ja terveiset editoidaan yhdeksi videoksi, joka julkaistaan KeHyn omalla Youtube-tilillä. Tili kannattaa ottaa seurantaan jo nyt, niin saat tiedon heti, kun video ilmestyy sinne: https://www.youtube.com/channel/UCaEFPoUBtXKksbVjky7Saig

Klubin koostevideo julkaistaan youtubessa joulukuun alussa, jossa video on katsottavissa ja kommentoitavissa koko talven ajan. Niinkuin liveklubilla, myös verkkoklubilla on luvassa arvonta, joten videokooste kannattaa katsoa tarkkaan läpi 😉 Ohjeet arvontaan kerrotaan myöhemmin videolla.

Klubiterveisin

KeHyn hallitus