Improkampus: Hyppytunnit

12.06.2020


ImproKampuksen yhden kerran improkerrat, Hyppytunnit, alkavat kesäkuussa.

ImproKampus availee varovasti oviaan tulevan kesäkauden aikana, kun koronarajoitukset asteittain höllenevät. Venähtäneen tauon jälkeen toimintaa herätellään Hyppytunneilla, joita järjestetään pienryhmissä viranomaissuositusten mukaisesti turvavälit ja käsihygienia huomioiden.

Hyppytunnit ovat yksittäisiä, yhden illan improvisaatiokertoja, jotka sopivat kaikille aiempaan improtaustaan katsomatta. Teemat vaihtelevat kertojen mukaan, ja niillä pääsee kokeilemaan niin uutta kuin ylläpitämään vanhoja taitoja.

Ensimmäinen Hyppytunti on tiistaina 16. kesäkuuta, jolloin Pasi Ikosen vetämänä sammutellaan improikävää teemalla Heitä improturkkisi!. Nimensä mukaisesti kerralla treenaillaan karanteenin jälkeen improvisaation ydinasioita: kuuntelemista, reagointia ja heittäytymistä sekä pieniä kohtauksia.

Seuraava Hyppytunti on 24. kesäkuuta ja heinäkuussa on tulossa lisää improkertoja. Seuraa siis ImproKampuksen uutisointia nettisivuilta: www.improkampus.fi tai somekanavilta #improkampus. Hyppytuntien oma tapahtumasivu on Facebookissa osoitteessa: https://www.facebook.com/events/686431482208661/

Tervetuloa Hyppytunnille, joko kastamaan varpaasi tai loikkaamaan syvään päähän!

Terveisin ImproKampuksen Pasi, Marianna ja Tinja

Korona on hankaloittanut myös ImproKampuksen toimintaa. Jos itse et koe improvisaatiota omaksesi, mutta haluat tukea toimintaa yli hiljaisten aikojen, niin Hyppytunneillekin voi ostaa lahjakortin.

https://www.osuuskuntakuje.fi/hyppytunnit/