Jyväskylän Nykyteatteriyhdistys: Digifestivaali e-LeikattuJA

29.05.2020

LeikattuJA-festivaalin hengen mukaisesti myös e-LeikattuJA on esittävän taiteen festivaali, mutta tällä kertaa taidetta pääsee seuraamaan omalta kotisohvalta.

e-LeikattuJA tarjoaa matalan kynnyksen mahdollisuuden taiteen harrastajille päästä esiintymään sekä nauttimaan kulttuurista. Festivaaleille voi tuoda eri taiteenlajien esityksiä laulusta teatteriin ja tanssista akrobatiaan. Lisäksi tämä on loistava tilaisuus kokeilla millaisia uusia esitystapoja verkkoympäristö ja teknologia mahdollistaa.

Esityksen ei tarvitse olla täysin valmis, vaan voit tulla myös kokeilemaan esitysideaasi ja saamaan vuorovaikutteista palautetta kannustavassa ympäristössä.

Mutta mitä olisivatkaan festivaalit ilman katsojia? Voit seurata festivaalia omalta laitteeltasi sekä kommentoida ja esittää kysymyksiä striimissä. Esitysten jälkeen Facebook-lähetyksen kommenttiosioon jaetaan linkki Zoom-keskustelualustalle, jonne yleisö voi tulla keskustelemaan esiintyjien kanssa esityksistä ja niiden teemasta.

Kolmiosaisen digifestivaalin ensimmäiset kaksi osaa saivat mahtavan vastaanoton, joten trilogian viimeinen osa tulee varmasti olemaan vielä edeltäjiäänkin suurempi kulttuurielämys! e-LeikattuJA-digifestareiden kolmas osa striimataan LeikattuJA-festivaalin Facebook-sivulla lauantaina 6.6. klo 18.00. https://fi-fi.facebook.com/leikattuja/

Festivaalilla on joka kerta vaihtuva teema:

(25.4. Poikkeusolot)
(16.5. Yhteisöllisyys nyt)
6.6. Mahdollisuudet – Uusi yhteiskunta koronan jälkeen

Voit ilmoittautua esiintyjäksi viimeiselle festivaalikerralle sitoutuvasti mielellään viikkoa ennen tapahtuman päivämäärää. Ilmoittauduthan ajoissa, jotta ehdimme huomioida festarin tekniikkaan liittyvät seikat. Ilmoittautumiset ja kysymykset festareihin ja teknologiavälitteiseen esitystapaan pyydetään lähettämään Jyväskylän Nykyteatteriyhdistyksen sähköpostiin: jkl.nykyteatteriyhdistys@gmail.com

Kirjoita ilmoittautumisviestiisi oma nimesi, esityksesi nimi, kesto (3–5 min) ja lyhyt kuvaus esityksestä. Esiintyjille lähetetään tarkemmat ohjeet osallistumisesta ja digiesiintymisen käytännönjärjestelyistä sähköpostitse.

https://fi-fi.facebook.com/leikattuja/