Laukaan Teatteri: Peter Pan

03.01.2020

”Toinen tähti oikealta, suoraan aamunkoittoon”
Laukaan Teatterissa helmikuussa 2020 ensi-iltansa saava Peter Pan on hurmaava koko perheen näytelmä pojasta, joka ei koskaan halua kasvaa isoksi. Pirjo-Riitta Tähti on sovittanut käsikirjoituksen J.M. Barrien alkuperäisteoksen pohjalta. Näytelmän parikymmenhenkistä näyttelijäjoukkoa ohjaa asiantunteva Paula Honkimäki, joka on ohjannut myös suuren suosion saaneet näytelmät Pekka Töpöhäntä (2019) ja Peppi Pitkätossu (2018).

Peter Pan on todellinen satuklassikko, jossa päästään keijupölyn siivittämänä suurelle seikkailulle. Eräänä iltana Kultasen perheen ikkunasta lennähtää sisään varjonsa kadottanut Peter Pan ystävänsä Helinä-keijun kanssa. Pian Kultasen lapset; Leena, Jukka ja Mikko huomaavat olevansa lentomatkalla kohti huimia seikkailuja, joissa kohtaavat Mikä-mikä-maan asukkeja aina kadonneista pojista pahamaineisen Kapteeni Koukun luotsaamiin merirosvojoukkoihin saakka.

Esityksen rooleissa nähdään Emilia Mononen Peter Panina, Elise Laitinen Helinä-keijuna ja Sara Pitkänen Kapteeni Koukkuna. Lisäksi lavalla sädehtii suuri joukko innostuneita teatterin harrastajia.

Ensi-ilta la 8.2.2020 klo 15

Muut esitykset:

La 15.2. klo 15
Su 16.2. klo 14
Pe 21.2. klo 9
Ke 4.3. klo 9 ja klo 12
La 7.3. klo 15
Su 8.3. klo 14
La 14.3. klo 15
Su 15.3. klo 14
La 21.3. klo 15 ja klo 18
Su 22. 3. klo 14
La 28.3. klo 15 ja klo 18

ohjaus: Paula Honkimäki
käsikirjoitus: J.M. Barrien alkuperäisteoksen pohjalta sovittanut Pirjo-Riitta Tähti
rooleissa: Emilia Mononen, Elise Laitinen, Sara Pitkänen, Nea Koivunen, Opri Heikkinen, Veikko Honkimäki, Johanna Nousiainen, Ilkka Lindell, Mila Möttönen, Ismo Pulkkinen, Laura Jouhtimäki, Meri Koskinen, Ella Patinen, Verna Valli, Inka Laitinen, Pihla Salmela, Ilona Laitinen, Hilja Varpuharju, Ronja Perälä, Saimi Silpola, Helmi Möttönen
valokuva: Aatu Pirkkalainen
Näytelmän oikeudet: NDC

http://www.laukaanteatteri.info