Etelä-Pohjanmaan Improliiga

29.01.2020

Hei! Vuosikymmen on vaihtunut, ja on jälleen aika uuden improliigan!

Improliiga tulee jälleen, 18.4.2020 ja tänä vuonna tapahtumapaikkana toimii kuvankaunis Hotel Sorsanpesä (Törnäväntie 27, 60200 Seinäjoki), ja sen Prunni-sali. Huhtikuussa järjestettävä improvisaatioteatterikilpailu järjestetään Etelä-Pohjanmaalla nyt viidettä kertaa, ja synttärivuoden improliiga tulee olemaan suurempi kuin koskaan!

Haku aukeaa 3.2. ja hakeminen ei voisi olla helmpompaa! Menet vain osoitteeseen improliigaep.fi, josta löydät hakulomakkeen. Käsittelemme kaikki hakemukset, ja ilmoitamme valinnasta yhteyshenkilölle 20.3. mennessä! Huom! Killpailijahakemus on sitova!

Lisätiedot  sähköpostiosoitteesta: improliigaep@gmail.com tai
improliigaep.fi

Tarviiko olla pro, kun improo!

Nähdään huhtikuussa!