Ässiä Hatusta esittää: Ihmisiä hatusta

03.01.2020

Ässiä Hatusta esittää: Ihmisiä hatusta

Improvisaatioteatteri Ässiä Hatusta luo lavalle ihmisen. Ihmisen rakennusaineina toimivat yleisön ehdotukset ja monologi. Ihmisen kerroksia lisätään ihmissuhteilla, taustoittamisella ja tunteilla. Ässien talven 2020 improvisoiduissa esityksissä luodaan ainutkertainen henkilökuva, jossa yhdistyvät fyysinen ilmaisu, musiikki ja tarinallisuus.

Esitykset Ilokivessä (Keskussairaalantie 2, Jyväskylä) ke 22.1., su 26.1., su 2.2. ja ke 5.2. 2020 klo 19. Esityksen pituus on noin tunti.

Liput 10€, opiskelija/työtön/eläkeläinen 7€ KEHY:n rinkilippu 5€ Lisätietoja ja ennakkovaraukset http://www.assiahatusta.com/

Ässiä Hatusta on improvisaatioteatteriryhmä, joka on koottu Jyväskylän ylioppilasteatterin (JYT) impron ystävistä keväällä 2005. Olemme heterogeeninen, mutta tiivis suurperhe, jonka vahvuus on rohkeassa ennakkoluulottomuudessa ja halussa kehittyä yhtenäisenä improtiiminä. Ryhmämme koostuu impronäyttelijöistä ja -muusikoista. Improvisaatioteatteri on käsikirjoittamatonta teatteria, jossa esitys rakentuu tässä ja nyt, yleisön ideoita hyödyntäen. Täten jokainen esitys on oma, ainutlaatuinen ensi-iltansa.

http://www.assiahatusta.com/