Kohti uutta Improliigaa 4.0

19.12.2019

Hyvää Joulun aikaa ja kohti uutta Improliigaa 4.0


Improliigassa teatterin harrastajat käyvät muutaman henkilön ryhmissä kilpailuja improvisaation keinoin. Liiga käydään jälleen yhtenä päivänä ja se on lauantaina 9.5.2020. Sehän tarkoittaa sitä, että kannattaa varata koko päivä improilulle. Ensin hieman harjoitellaan yhdessä, sitten ovat alkuerät, välierät ja lauantai-ilta huipentuu finaaliin.

Improliigan tavoitteena on mahdollistaa Keski-Suomen harrastajateatteriryhmien ja vapaiden ryhmien kohtaaminen ja yhteistyö. Improliiga tarjoaa mahdollisuuden improvisaatioteatterin harrastamiseen ja siinä kehittymiseen.

Valmennusta liigaan on saatavilla. Ensimmäinen valmennus tapahtuu Saarijärvellä Mahlun Nuorisoseurantalolla la 4.1.2020 klo 13- 16. Kouluttajana toimii Improilun monitaitaja Sari ”Sartsa” Puttonen Thö Säälittävistä. Muita valmennuspaikkoja vielä etsimme, eli jos haluatte valmennusta improiluun ole yhteydessä allekirjoittaneeseen.  Seuratkaa myös ilmoittelua, heti kun valmennuspaikat selviävät niin tiedotamme siitä. Valmennus on maksutonta, eli kannattaa ottaa ilo ja hyöty irti.

Mitä tarvitset, jos mielit mukaan improliigaan?
– itsesi lisäksi vähintään kaksi kaveria
– pienen tuntemuksen improvisaatioteatterista
– rutkasti huumorimieltä

Pääpalkintona kustannamme parhaiten pärjänneen joukkueen Teatterilaivalle. Teatterilaivalla kisaavat sitten muiden maakuntien parhaat joukkueet, www.teatterilaiva.fi. Muuten on luvassa tuotepalkintoja ja kunniakirjoja.

Joukkueiden ilmoittumiset 30.4.2020 mennessä sähköpostilla osoitteeseen keski-suomi@nuorisoseurat.fi.

Lataa Improliiga 4.0 kutsu tästä word muodossa

Lisätietoja,
Jarmo Tupasela
040-5052659
jarmo.tupasela@nuorisoseurat.fi
https://www.facebook.com/ksimproliiga/