Kansannäyttämö: Jatkuvaa kasvua

16.11.2019

Jatkuvaa kasvua on 2010-luvun hillitön ja hersyvä suomalainen Odysseia globaalin markkinatalouden uhrin irtisanomis-, KELA- ja pakkoyrittäjyysviidakossa. Onnetonta seikkailijaa vastassa ovat pomo, pankinjohtaja ja R-kioskin täti, jolta voi viimeisenä keinona yrittää saada uhkapelivinkin.

Johdatusta antavat elämäntapakonsultit, Wellness-fitness-party-24h-Center ja yritysneuvojat. Teoksessa mikään ei ole niin viisas kuin viaton insinööri, joka ajautuu painajaismaiseen seikkailuun kostoksi siitä, että haluaa vain ihan tavallisen Jukkatalon lehtikuusiterassilla. Höyrähtänyt teatteriryhmä on saattanut teoksen näyttämölle vaahto suussa. Luvassa on hulvatonta inforealismia ja ilkikurista huumoria.

Näytelmä on kantaesitetty Ryhmäteatterissa vuonna 2011 ja se on Esa Leskisen ja Sami Keski-Vähälän kirjoittaman näytelmätrilogian viimeinen osa – kaksi edellistä olivat Päällystakki ja Euroopan taivaan alla-näytelmät.

Teatteri Miilu, Sammonkatu 7, Jyväskylä.

Käsikirjoitus: Esa Leskinen ja Sami Keski-Vähälä. Ohjaus: Laura Häkkinen. Dramatisointi: Työryhmä. Tuotanto: Helena Gråsten ja Jyväskylän Kansannäyttämö. Lavastus: Työryhmä. Lavastusrakennus: Jussi Niemelä. Puvustus: Työryhmä. Valosuunnittelu: Sara Loppi. Valojen ajo esityksissä: Sara Loppi. Äänien ajo esityksissä: Paavo Ylämäki. Koreografia: Työryhmä. Valokuvaus: Jaakko Manninen ja Pekka Kontio. Grafiikat: Pekka Kontio.
Rooleissa: Anna-Kaarina Autere, Lasse Vuori, Laura Jouhtimäki, Matti Koskimaa, Veera Nevala, Sami Valkonen.

Ensi-ilta la 30.11.2019.
Muut esitykset välillä la 7.12.2019 – la 1.2.2020. 
Teatteri Miilu, Sammonkatu 7, Jyväskylä.

Liput: Normaalilippu 15 €. Alennuslippu 10 € (opiskelija, eläkeläinen, työtön, varushenkilö). Ryhmäalennus 10 tai useamman hlön ryhmille -2 €/lippu. Kehy ry:n rinkilippu jäsenteatterin jäsenkorttia näyttämällä.

Varaukset: Sähköpostiin liput@kansannayttamo.fi
Tiedustelut: Sähköpostiin tuottaja@kansannayttamo.fi. Puh. nro. 040 0906845 (mieluiten viestit, soittoaika ma, to ja pe klo. 17.00 alkaen, la ja su koko päivä).

Lipunmyynti teatterilla alkaen puoli tuntia ennen esitystä. Maksuvälineenä käy käteinen, useimmat maksukortit ja Smartum-kulttuuriseteli. Esityksen kesto n. 2 t 15 min, sis. 20 min

https://www.kansannayttamo.fi/