Rahoitetaan yhdessä LeikkiLoiskis!

10.09.2019

Hei hyvä lastenmusiikin ystävä!

Tule rahoittamaan Loiskis-orkesterin mainioiden LeikkiLoiskis julkaisujen tekemistä! Osta Mesenaatti.me:stä 20.9.-30.10. LeikkiLoiskis tuotteita, konserttilippuja tai koko konsertti!
Ensimmäinen video on jo valmis. Sen löydät facebook tapahtuman sivulta: https://www.facebook.com/events/386900551989750/

Mesenaatti.me on Suomen suurin yhteisörahoituspalvelu.
Enää ei tarvitse olla miljonääri ollakseen mesenaatti. Vaikuttamaan pääset vaikka kympillä!

”Auta auta, pyydän sua!” – mikäs leikki sujuu näillä sanoilla?

Suomalaisen laulu- ja perinneleikkiaineiston kerääminen ja julkaiseminen

LeikkiLoiskis -julkaisut on monipuolinen kokonaisuus laululeikeistä. Tule mukaan tähän ”leikkiin” ostamalla ennakkoon julkaisun tuotteita tai koko konsertti. Näin varmistat hankkeen toteutumisen!

Loiskis ry kerää LeikkiLoiskis -julkaisuihin vanhoja ja uusia leikkilauluja, 1) tuottaa cd-levyn, 2) videoi leikit ja laulut digijulkaisuiksi ja 3) tekee kuvitetun leikkioppaan ja nuottikirjan.

Leikkilaulujen kokonaisuudessa on eri teemoja mm. vanhat perinneleikit- ja laulut, uudet leikkilaulut sekä tuutulaulut varhaiskasvatuksen ammattilaisten toivomuksesta.

LeikkiLoiskis -hankkeen myötä leikkimällä ja laulamalla vaalitaan arvokasta lastenkulttuuri-perinnettä ja tehdään myös uutta. Laululeikeillä harjoitellaan kieltä, äänteitä sekä tapoja ja kulttuuria hauskalla tavalla. Leikkimistä vaalimalla siirretään arvokasta tietoa suomalaisesta kulttuurista ja kansanperinteestä uusille sukupolville.

Laululeikit tukevat myös lapsen fyysistä ja sosiaalista kehitystä. Leikit vaativat keskittymistä, parantavat itsetuntemusta ja lisäävät leikkijöiden välistä turvallisuuden ja läheisyyden tunnetta.
Metsämökin ikkunasta kurkistaa moni iloinen naama!!
”Sulle suojan tarjoa, siis kätes ojenna”.

www.loiskis.fi