Haluatko näyttelijäksi mielenkiintoiseen näytelmään syksyllä 2019?

05.09.2019

Haluatko näyttelijäksi mielenkiintoiseen näytelmään syksyllä 2019?

Jyväskylän Kansannäyttämö toteuttaa Esa Leskisen ja Sami Keski-Vähälän nykypäivän työelämän hullunmyllyä pöyhivän Jatkuvaa kasvua -tragikomedian Laura Häkkisen hellässä ohjauksessa. Myös fantasiallista vivahdetta teokseen sisältyy.

Näytelmä on kantaesitetty Ryhmäteatterissa 2011, jolloin sitä esiteltiin seuraavasti: Esitys tutkii komedian keinoin käsitystä jatkuvan talouskasvun välttämättömyydestä sekä tavallisen ihmisen tarvetta löytää yhä kaoottisemmaksi käyvästä maailmastaan edes jonkinlainen tarkoitus. Antero Alapylpyrä, tuiki tavallinen ja pesunkestävä perusinsinööri, menettää työpaikkansa, ryhtyy yrittäjäksi ja saattaa maailmantalouden ennennäkemättömän sekaannuksen valtaan.

Etsimme heittäytymis- ja sitoutumiskykyisiä sekä ahkeria näyttelijöitä. Tiedossa on paitsi nauramista ja hauskanpitoa, myös paljon tekstin opettelua sisältävä produktio. Pääosin tai aluksi luvassa on aamupäivätreenejä ja siksi tällä kertaa etsimmekin näyttelijäharrastajia, joille sitoutuminen aamuharjoituksiin on mahdollista. Treenikausi tulee olemaan välillä syys-marraskuu ja esityskausi sijoittuu välille marras-helmikuu.

Esityksen casting-tilaisuus on lauantaina 7.9.2019 Teatteri Miilulla alkaen klo 12. Castingin kesto on ½ – 2 tuntia, riippuen osallistujien määrästä.

Ilmoittaudu osoitteeseen: lahakki@gmail.com, 7.9. klo 9 mennessä. Tiedusteluja ja ilmoittautumisia voi laittaa myös: tuottaja@kansannayttamo.fi.

Varaa mukaan verkkarit tms. vaatteet joissa on hyvä liikkua. Esitys roolitetaan ennen kaikkea sillä perusteella, keistä saa rakennettua toimivan ryhmän. Esitykseen etsitään täysi-ikäisiä näyttelijöitä.

Huom. Haetaan myös puvustamisesta sekä lavastamisesta kiinnostuneita!

PS. Jos et pysty osallistumaan casting-tilaisuuteen kerrottuna päivänä mutta olet silti kiinnostunut, laita silti postia. 🙂

https://www.kansannayttamo.fi/