Siperian Nuorisoteatterin ryhmiin alkaa ilmoittautuminen 15.8.19

14.08.2019


Siperian nuorisoteatterin ryhmien kausi alkaa syyskuussa. Ryhmiin ilmoittautuminen avataan Kulttuuriklubi Siperian nettisivuilla torstaina 15. elokuuta.

Avoimia ryhmiä on 13-29-vuotiaille nuorille ja nuorille aikuisille. Ryhmät ovat ammattilaisten ohjaamia ja esitykseen tähtääviä, maksuttomia harrastusryhmiä. Yleensä ryhmissä työstetään myös esitystekstit yhteisesti valittavista teemoista.

Kaudella 2019-2020 toimii seuraavat teatteriryhmät: Siperian nuorisoteatteri 13-16-vuotiaat, Siperian nuorisoteatteri 16-19-vuotiaat, Siperian nuorisoteatteri 20-29-vuotiaat, Esittävä sirkus- ja tanssi 16-24-vuotiaat, Siperian herrasmiesteatteri 16-29-vuotiaat sekä Tanssia ja liikettä esittävien taiteiden teoksiin 13-20-vuotiaat. Ryhmien tarkemmat tiedot ja ilmoittautumislomake löytyvät nettisivuilta www.siperia.info.

Kaikkiin ryhmiin ovat tervetulleita niin aloittelijat kuin kokeneemmatkin harrastajat! Ryhmät kokoontuvat Veturitalleilla, Kulttuuriklubi Siperiassa (Veturitallinkatu 6, Jyväskylä) ja Nuorten taidetyöpajan tiloissa (Matarankatu 6, Jyväskylä).

Ryhmiin voi ilmoittautua 15. elokuuta alkaen Kulttuuriklubi Siperian nettisivuilta löytyvällä lomakkeella. Alle 16-vuotiaat ilmoittautujat tarvitsevat huoltajan suostumuksen ilmoittautumistietojen antamiseen.

Tiedustelut:

Kulttuuriklubi Siperia, p. 045 264 8280, siperia ( at ) jkl.fi

Nuorisoteatterikoordinaattori ja –ohjaaja Anumaaria Tulla, p. 050 44 11 496, anumaaria.tulla ( at ) siperia.info