Huomio kaikki LeikattuJA-festareilla esiintymisestä kiinnostuneet!

06.07.2019

Huomio kaikki LeikattuJA-festareilla esiintymisestä kiinnostuneet!

LeikattuJA-festareiden ilmoittautumistapa muuttuu ja ilmoittautumisaikaa jatketaan. On käynyt ilmi, että esiintyjien hakemuslomakkeen vastaukset eivät ole tulleet perille. Pyydämme lähettämään sekä aikaisemmin tehdyt että tulevat ilmoittautumiset osoitteeseen hulkkonen.pauliina94@gmail.com mahdollisimman pian, mieluiten viikon 28 aikana.

Kerrothan sähköpostissa ainakin seuraavat tiedot:

Esityksen nimi

  • Esiintyjäryhmän nimi tai esiintyjien nimet
  • Ryhmän vastaavan yhteystiedot (puhelinnumero tai sähköposti)
  • Esityksen kesto noin
  • Lyhyt kuvaus esityksen sisällöstä
  • Esityksen mahdollinen ohjaaja, käsikirjoittaja sekä mahdolliset valo- ja äänivastaavat
  • Esityksen valo- ja ääniteknilliset tarpeet
  • Muuta huomioitavaa

Neljättä kertaa järjestettävä LeikattuJA- kantaaottavan teatterin, performanssin ja esittävän taiteen festivaali järjestetään Jyväskylässä lauantaina 27.7.2019 Ilokiven yläkerrassa. Festivaalissa nähdään 2-20 minuutin pituisia kantaaottavia esityksiä, näyttämöllisiä installaatioita, sekä muita teoksia. Festivaalin järjestäjänä toimii Jyväskylän Nykyteatteriyhdistys ry.

Päivitetty esiintyjäkutsu pdf-muodossa