LeikattuJA-festarit 2019 etsii esiintyjiä

06.06.2019

Kantaaottavan teatterin, performanssin ja esittävän taiteen festivaali Jyväskylässä jälleen heinäkuussa 2019!

Neljättä kertaa järjestettävä LeikattuJA- kantaaottavan teatterin, performanssin ja esittävän taiteen festivaali järjestetään Jyväskylässä lauantaina 27.7.2019 Ilokiven yläkerrassa.

Festivaalissa nähdään 2-20 minuutin pituisia kantaaottavia esityksiä, näyttämöllisiä installaatioita, sekä muita teoksia. Festivaalin järjestäjänä toimii Jyväskylän Nykyteatteriyhdistys ry.

Ideana on, että festareille saa tuoda myös kokeilevaa taidetta, eikä esitysten tarvitse olla loppuun asti hiottuja ja harjoiteltuja, vaan festareille voi tuoda epävalmiitakin ideoita. Festareilla on lupa kokeilla jotain uutta, heittäytyä hulluksi tai tarttua esityksissä aiheisiin, jotka eivät tulisi muualla esitetyksi. Aiempina vuosina festareilla on nähty muun muassa tanssia, teatteria, videoinstallaatioita, lyhytelokuvia, liikeimprovisaatiota, burleskia ja musiikkia sen monissa muodoissa. Festareilla pääset tapaamaan muita taiteen harrastajia ja tekijöitä rennossa ja luovassa ilmapiirissä.

Tänä vuonna etsimme festareille esitysten lisäksi myös oheisohjelmaa, otathan yhteyttä tuottajiin sähköpostitse jos sinulla on idea oheisohjelmaksi.

Festivaalin päätteeksi järjestetään keskustelutilaisuus, jossa pohditaan esitysten sisältöjä ja vaihdetaan festivaalin aikana heränneitä ajatuksia.

LeikattuJA 2017 -Festivaalin esiintyjähaku on käynnistynyt! Voit hakea mukaan kantaaottavalla esityksellä, jonka kesto on 2-20 minuuttia. Ilmoittautuminen linkin kautta:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScwr9gpvQz-VTdpj9f1RkryLJJ5j4splpJGONfM0PEkMwppnw/viewform?usp=sf_link

Ilmoittautuminen on auki 7.7. asti. Pyrimme ottamaan mukaan kaikki esiintymisideat. Tiedotamme festivaaleille valituista esityksistä heinäkuun alussa.

Huomaathan, ettei Jyväskylän Nykyteatteriyhdistys maksa esiintymispalkkiota tai korvaa esitysten kuluja.

Lisätietoa tapahtumasta festivaalin tuottajilta:
Pauliina Hulkkonen
040 4152943

Helena Gråsten
040 0906845
helena_grasten@outlook.com

Puhelimitse saat yhteyden parhaiten tekstiviestitse tai Whatsappissa, puhelut mielellään klo. 16 jälkeen tai viikonloppuisin.

https://www.facebook.com/events/889585374717155/