Teatteri Eurooppa neljä: Oikeusjuttu

04.04.2019

Arvoisa Kehy:n jäsen/KeHy teatterin jäsen!

Teatteri Eurooppa Neljän kevään esityskausi omalla kotinäyttämöllä TE4 Klubilla Jyväskylän Sepänkeskuksessa käynnistyy ensi viikolla. Ohjelmistossa on mm. paljon kiitosta niin kriitikoilta kuin katsojilta kerännyt Oikeusjuttu, joka nähdään kolmena tiistaina huhtikuun aikana.

Oikeusjuttu on Franz Kafkan klassikkoromaaniin perustuva musiikintäyteinen absurdi komedia, joka Teatteri Eurooppa Neljän työryhmän käsittelyssä ja Antti Haikkalan ohjauksessa on muuntunut tosiaankin poikkeuksellisen hilpeäksi ja raikkaaksi tuotannoksi.

Tarjoamme Kehy:n jäsenille (KeHyn jäsenteatterien jäsenille) lippuja esitykseen hintaan 10 €/kpl. Edun saa ovelta tullessa esitykseen.

Kevään 2019 esitykset:
ti 9.4. klo 19 Jyväskylä, TE4 Klubi
ti 16.4. klo 19 Jyväskylä, TE4 Klubi
ti 23.4. klo 19 Jyväskylä, TE4 Klubi

Tervetuloa!

Tiedustelut ja varaukset:
puh. 040 3000 800 / myynti@te4.fi

https://www.teatterieurooppanelja.fi/oikeusjuttu