Mukaan kevään klubille ?

04.04.2019

Hei teatterit ja teatterin edustajat!

Kehyn pikkuhiljaa perinteeksi muodostuva klubi tulee jälleen! Kevään teatteriklubi järjestetään Bar Vakiopaineessa keskiviikkona 8.5. klo 18 alkaen. Luvassa on taas teatterintäyteinen ilta näytelmien esittelyjen, paneelikeskustelun sekä arvonnan parissa!

Etsimme taas näytelmien promoajia ja mainoksia esittelemään loppukevään ja kesän teatteritarjontaa Keski-Suomen alueella. Aiemmin klubeilla on nähty mm. pieniä pätkiä näytelmistä, erilaisia musiikkinumeroita, videotrailereita, kuvakollaaseja, mainospuheita, improesityksiä, jne.

Onko sinulla tai teatterillasi loppukeväästä tai kesällä projekti, jota pääsisitte promoamaan Vakkariin keskiviikkona 8.5.?

Tai löytyykö teiltä traileria tai kuvia, jotka voisitte lähettää meille näytettäväksi pienen esittelytekstin kera? Kehyn teatteriklubit ovat helppoja ja hyviä tapoja mainostaa omaa näytelmäänsä ja laittaa puskaradio soimaan! Varsinkin lähestyvä kesäteatterikausi tuo Keski-Suomen alueelle paljon teatteriesityksiä, joten pienestä lisämainoksesta on pelkästään hyötyä!

Jos pääsette paikalle tai mainosmateriaalia löytyy, niin ilmoita teatterisi mukaan klubiin osoitteeseen jenna@kehyry.fi 1.5. mennessä.

Kerro viestissä, missä muodossa mainoksenne/promoaminen on, ja sovitaan tarkemmat yksityiskohdat samalla!

Tervetuloa myös yleisöksi klubille katsomaan, mitä kevät ja kesä tuovat tullessaan teatterin lavoille!

Terv. Jenna Simpanen ja KeHyn hallitus 2019
sposti: jenna@kehyry.fi