JYVÄSPEKSI 2019 Kuoleman Tanssi!

10.03.2019

Saammeko esitellä: JYVÄSPEKSI 2019 Kuoleman Tanssi!

Lääkäri Herman Goethe on varma, että hänen kyläänsä uhkaa vaarallinen kulkutauti. Goethe on tutkinut ruttoa vuosia ja on päättänyt kehitellä sille vasta-aineen keinolla millä hyvänsä. Goethen tytär Orvo yrittää suostutella isäänsä luopumaan ajatuksesta. Kylän päättävä elin suhtautuu nyrpeästi Goethen esittämiin uhkakuviin ja lääkärin on etsittävä apua muualta. Epätoivoinen Goethe löytääkin avun yllättävästä lähteestä.

Samaan aikaan kylässä Kreivi Mycroft von Ulm suunnittelee kaikkien aikojen reivejä, Goethen vastustaja Alkemisti kehittelee kilpaa uusia rohtoja, paikallinen Munkki juoruaa kylän salaisuuksia ja torilla liikuskelee outoja ulkomaalaisia.
Taitaako kylän väki kuoleman tanssin?

*********

MIKÄ IHMEEN SPEKSI? OMSTART?

JyväSpeksi on musiikkia, tanssia sekä improvisaatiota sisältävä poikkitaiteellinen teatteriesitys, jossa yleisön on mahdollista vaikuttaa lavan tapahtumiin. Tämä tapahtuu huutamalla ”OMSTART!”, sekä mahdollisesti jokin toive sisällön tai esitystavan suhteen, esimerkiksi ”OMSTART kiinaksi / romanttisemmin / enemmän aseita jne”. Esiintyjät toteuttavat improvisoiden näitä huudettuja OMSTARTTEJA parhaansa mukaan!

JyväSpeksi on poikkitieteellinen yli 80 opiskelijan voimin rakennettu spektaakkeli, joka on ilahduttanut katsojia Jyväskylässä jo vuodesta 2012.

*********

ESITYKSET

3.4 klo 18:00 (ensi-ilta)
5.4 klo 18:00
6.4. klo 18:00
9.4. klo 18:00
11.4. klo 18:00

Esityksen kesto on noin kaksi ja puoli tuntia väliajan (20min) kanssa, mutta vaihtelee riippuen yleisön huutamien omstarttien määrästä, joten varaathan sopivasti aikaa.

lisätiedot:
https://www.facebook.com/events/341822059784733/

markkinointi@jyvaspeksi.fi