Ad Astra etsii työryhmää Urpo ja Turpo näytelmään

05.03.2019

Vuonna 2019 kirjailija Hannele Huovi täyttää 70 vuotta ja Mäki-Matin perhepuisto 40 vuotta.

Sen kunniaksi AdAstra-teatteri tuottaa Mäki-Mattiin uuden Urpo ja Turpo -kantaesityksen, jonka käsikirjoittaa ja ohjaa Mirka Seppänen. Esityskausi on kesäkuun alusta heinäkuun puolelle, noin 20 esitystä.

Esitys on suunnattu koko perheelle ja siinä yhdistyvät parhaat palat Huovin koko Urpo ja Turpo -kirjasarjasta. Persoonalliset ja filosofiset karhut edustavat maailmankirjallisuuden klassikoissa samaa genreä kuin Nalle Puh ja Paddington – nyt ylistetään mielikuvituksen ja kirjojen lukemisen taikaa!

Esityksessä on hauskoja ja haastavia rooleja noin 10 näyttelijälle (aikuisia). Näyttelijän tärkein ominaisuus on esteetön sitoutuminen harjoitteluun produktion aikataulun mukaan iltaisin ja viikonloppuisin 2 – 3 kertaa viikossa.

Harjoitukset alkavat castingilla (roolitus) Vakiopaineen teatteritilassa (Kauppakatu 6) LAUANTAINA 9.3. KLO 12.00 ja jatkuvat heti seuraavalla viikolla.

Ilmoittaudu mielellään etukäteen ohjaajalle, kerro toiveistasi ja kysy lisää!

Muuhun työryhmään kaivataan erityisesti visuaalisia, idearikkaita ja käsistään taitavia ihmisiä toteuttamaan mm. puvustusta, lavastusta ja rekvisiittaa. Myös musiikin tai tanssin ohjausta taitaville löytyy hommia. Tiedottamiseen, markkinointiin ja kaikenlaisiin avustaviin tehtäviin olet ehdottoman tervetullut! Työ on vapaaehtoistyötä. Ota yhteyttä ohjaajaan ja kysy lisää.

OHJAAJAN YHTEYSTIEDOT: mirka.seppanen@gmail.com

https://www.facebook.com/events/256264618597584/