Yhdistyksille tukea nuoren kesäduunarin palkkaamiseen

25.02.2019


www.op.fi/keski-suomi/kesaduuni
Ensikosketus työelämään on nuorelle tärkeä juttu. Tulevana kesänä mahdollistamme 75 nuoren työllistymisen yleishyödyllisissä yhdistyksissä. Toteutamme Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjaa yhteistyössä yhdistysten kanssa nyt jo viidettä kesää.

OP Keski-Suomen toimialueella (Hankasalmi, Joutsa, Jyväskylä, Karstula, Laukaa, Saarijärvi, Viitasaari, Äänekoski) toimivat yleishyödylliset yhdistykset voivat jälleen hakea tukea palkatakseen 15-17-vuotiaan nuoren kesätöihin kahdeksi viikoksi pankin piikkiin.

Pankki lahjoittaa 30.000 euroa yhdistyksille nuorten palkanmaksuun, 400 euroa/nuori. Tuen saavat yhdistykset hoitavat nuoren työllistämisen.

Tukea on tarjolla 75 yleishyödylliselle yhdistykselle. Esim. urheiluseura, kylä-, kotiseutu- tai asukasyhdistys tai maa- ja kotitalousseura, voi hakea tukea palkatakseen nuoren esim. kesäkerhon apuohjaajaksi, taloustöihin, vanhusten viriketoimintaan, lipunmyyntiin tai vaikka ulkoalueiden hoito- tai kunnossapitotöihin. Myös verkkosivujen päivittäminen voisi olla mielekästä työtä nuorelle. Millaista työtä teillä olisi tarjolla?

Yhdistysten tulee jättää tukihakemus 28.2. klo 23.59 mennessä. www.lyyti.in/kesaduuni2019yhdistys

Tervetuloa mukaan kesän 2019 kampanjaan!
#kesäduuniOPnpiikkiin #opkeskisuomi #yhdessähyvätulee
Yhdessä hyvä tulee.
OP Keski-Suomi

Lisätiedot: www.op.fi/keski-suomi/kesaduuni
FB-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/746083889096737/