Draamaa teatterin kulisseissa!

22.02.2019


Jyväskylän kaupunginteatterin nuorten ryhmä Backstage Group esittää maanantaina 11. maaliskuuta teatterin kulisseissa kiertävän mysteerikierroksen nimeltä The Cleaning. Työryhmän itse suunnittelemalla kierroksella esiintyy myös Jyväskylän kristillisen opiston teatterikoulutuksen oppilaita.

Kierroksella esiintyy myös Jyväskylän kristillisen opiston teatterikoulutuksen oppilaita ja kierrosesitys on työryhmän itse suunnittelema.

Kierroksella tutustutaan nimettömänä pysyvän teatterin kulisseihin, jossa katsojat kohtaavat toinen toistaan mystisempiä hahmoja ja tapahtumia. –Kierros sisältää trillerimäistä jännitystä ja todellista draamaa kulissien takaa, lupaavat esiintyjät.

Kierroksia järjestetään yhden illan aikana neljä kappaletta. Kierrokselle on vapaa pääsy ja ennakkoilmoittautuminen. Yhdelle kierrokselle mahtuu max. 12 osallistujaa. Suositusikäraja on K15. Kierroksen reitti ei ole esteetön ja siinä käytetään strobovaloa.

Kierrokset 11.3. klo 19.00, 19.30, 20.00 ja 20.30
Lähtö tapahtuu Jyväskylän kaupunginteatterin pääovilta ja kierroksen kesto on 30 min.

Ilmoittautuminen 8. maaliskuuta mennessä osoitteeseen: backstagegroupjkt@gmail.com Ilmoita haluamasi kierrosaika, nimesi, ikäsi, kotipaikkakunta ja puhelinnumero.

Outi Kasanen
viestintä- ja tuotantokoordinaattori
Jyväskylän kaupunginteatteri
Vapaudenkatu 36, 40100 JYVÄSKYLÄ
p. 050 340 7293
e-mail: outi.kasanen@jkl.fi
www.jyvaskyla.fi/kaupunginteatteri // https://www.facebook.com/jklteatteri // http://instagram.com/jklteatteri // http://twitter.com/jklteatteri // http://eturivinkunkku.blogspot.fi