Markkinointitempaukseen etsitään Peppi Pitkätossun näyttelijää

06.10.2018

Pohjoismaisen elokuvan festivaali Arktisen Upeeta (järjestetään Ilokivessä & Aalto-salissa 22. – 26.10.) etsii kahteen lyhyeen markkinointitempaukseen Peppi Pitkätossun näyttelijää.

Festivaalin ohjelmistoon sisältyy Peppi Pitkätossu seitsemällä merellä -elokuva 35 mm filmillä ja tahdomme markkinoida tätä eritoten lapsille ja heidän perheilleen. Tarvitsisimme näyttelijää Pepin rooliin kahdessa tapahtumassa lokakuussa:

– Lasten Lauantaissa 13.10. klo 14:00 – 16:00 Juomatehtaan Studiolla (Pepin tarve ei todennäköisesti kestäisi kahta tuntia, sillä Lasten Lauantaissa on paljon ohjelmaa, johon lapset keskittyvät)

– Minikinossa 18.10. klo 17:00 –> Kaupunginkirjastolla (17:30 alkaa 70 minuuttinen Pikku Jääkarhu-animaatio, joten Pepin tarve olisi siis puolesta tunnista n. 45 minuuttiin)

Tarkoituksena olisi, että näyttelijä pukeutuisi Pepin asuun, tulisi paikalle tapahtumiin, juttelisi lasten kanssa ja jakaisi heille ja lasten vanhemmille Arktisen Upeeta -festivaalin flaijereita. Hakusessa on siis näyttelijä, joka suoriutuu hyvin ulospäinsuuntautuneesta roolista ja osaa ottaa kontaktia lapsiin.

Festivaali luonnollisesti kustantaa kaikki Peppi-vaatteet ja maskeerauksen, joten omia kamoja ei tarvitse löytyä. Palkkioksi näistä kahdesta yhyestä keikasta (kesto arviolta yhteensä puolitoista – kaksi tuntia) näyttelijä saisi vapaalippuja Arktisen Upeeta -festivaalin itsevalitsemiinsa näytöksiin. Keikkojen kestot ja vapaalippujen määrä on neuvoteltavissa. Koko festivaalin ohjelmisto on tarkasteltavissa sivuilla www.arktisenupeeta.net

Kiinnostuneet voivat ottaa pikaisesti yhteyttä joko sähköpostitse mikko@arktisenupeeta.net tai numeroon 0402586579. Kiitos!

Mikko Järvinen
tuottaja, Arktisen Upeeta 2018
www.arktisenupeeta.net