ImproKampuksen syksyn kurssit

23.08.2018

ImproKampuksen syksyn kurssit alkavat jälleen viikolla 36. ImproKampus tarjoaa improvisaatiokursseja sekä lapsille että aikuisille!

Improvisaatio on oiva harrastus, josta on hyötyä niin teatterin lavalla, työelämässä, arjen tilanteissa sekä myös monipuolisesti omassa elämässä. Kursseilla opitaan improvisaatioteatterin (ja elämän!) perustaitoja, kuten vuorovaikutustaitoja, yhteistyötä, hetkessä elämistä, toisten kuuntelemista, huomioon ottamista ja hyväksymistä.Aikuisten kurssit etenevät alkeiskurssista aina asteittain viitoskurssiin asti, lasten ryhmästä saa puolestaan harrastuksen aina lukukaudeksi kerrallaan.

Kiinnostaako improvisaatio, mutta sitoutuminen kurssiin vielä jännittää? Elokuun lopulla on mahdollisuus kokeilla improa ImproKampuksen ilmaisella tutustumiskerralla, jos kynnys kokonaisen kurssin aloittamiseen tuntuu vielä hieman korkealta. Tutustumiskerralla on mahdollisuus ilmoittautua myös seuraavalla viikolla alkavalle kurssille. Paikan päällä ovat myös kaikki ImproKampuksen opettajat. Tutustumiskerta sopii niin lapsille kuin aikuisillekin.

Tutustumiskerta järjestetään keskiviikkona 29.8. klo 18.00 Learning Hubilla osoitteessa Yliopistonkatu 36.

Tervetuloa, nähdään Kampuksella!

http://www.osuuskuntakuje.fi/alkavatkurssit
konttori@osuuskuntakuje.fi