JYVÄSPEKSI 2018 ON TÄÄLLÄ!

13.04.2018

JYVÄSPEKSI 2018 ON TÄÄLLÄ!

Yritys nimeltä SH-ryhmä pyrkii saavuttamaan vähittäiskaupan monopoliaseman vallanhimoisin keinoin. Yrityksen sisäiset suhteet ovat katkeroituneet ja arvottuneet. Kun SH-ryhmä ottaa haltuunsa viimeisen kauppa-auton, joukko toisilleen tuntemattomia ihmisiä saa yrityksen toiminnasta tarpeekseen. Kaltoinkohdeltujen taistellessa suuryritystä vastaan jokaisen luotettavuus on koetuksella. Nähtäväksi jää, kenen luottamus rikotaan ja kuka pettää kenet.

Shopraanot – Petos perheessä on tarina suuren perheyrityksen vallanhimosta ja sen vaikutuksista pienyrittäjiin sekä perheen sisäisiin suhteisiin. Rikollisuuden, luottamuksen ja ystävyyden kietoutuminen toisiinsa luo voimakkaita tunteita hahmojen välille. Esityksen kantaaottavuus vie katsojan ajankohtaisten asioiden äärelle ja pohtimaan omia arvojaan. Tarinan pienetkin oivallukset sekä yleisön loistavat omstartit saavat katsojan viihtymään läpi esityksen.

*********
MIKÄ IHMEEN SPEKSI? OMSTART?

JyväSpeksi on poikkitieteellisin voimin tehty musiikkia, tanssia sekä improvisaatiota sisältävä teatteriesitys, jossa yleisön on mahdollista osallistua esityksen kulkuun. Tämä tapahtuu huutamalla ”OMSTART!”, sekä mahdollisesti jokin toive sisällön tai esitystavan suhteen, esimerkiksi ”OMSTART nopeammin / saksaksi / käärmeitä lavalle jne”. Esiintyjät noudattavat näitä huutoja parhaansa mukaan!

*********

ESITYKSET

18.4 klo 18:00 (ensi-ilta)
21.4 klo 18:00
24.4. klo 18:00
27.4.klo 18:00
Yliopiston päärakennus Capitolium (C-rakennus), Seminaarinmäki

Esityksen kesto on noin kaksi tuntia väliajan kanssa, mutta vaihtelee riippuen yleisön huutamien omstarttien määrästä.

*********

LIPUT

Lipun hinta 10€ / sponsoroivat ainejärjestöt 8/6€ / Kehy-rinkilippu 5€

Lipunmyyntipaikat yliopiston kampuksilla (kaikki myyntiajat klo 11-13)

16.4. Yliopiston pääkirjasto
17.4. Agora
18.4. Ylistö
20.4. Liikunta

23.4 Ylistö
24.4 Agora
26.4 Liikunta
27.4 Seminaarinmäen kirjasto

Lippuja voi ostaa myös ovelta puoli tuntia ennen esitystä, mikäli niitä on vielä jäljellä. Lisäksi myynnissä on JyväSpeksi -haalarimerkkejä.

*********

SPONSOROIVAT AINEJÄRJESTÖT JA YRITYKSET

Stimulus, Ynnä, Pedago, Tosine, Parku, Magna Carta, Varkaat, Emile, Fokus, Linkki, Corpus, Syrinx, Sporticus, Abakus, Mephisto ja Puolue

Karnevaalikauppa Aprilli
Mysteeri Experience Oy

*********

TEKIJÄT

KÄSIKIRJOITUSTIIMI
Teemu Seppänen (tiiminvetäjä), Liisa Partanen, Matti Koskimaa, Alma Pulkkinen, Ville Eskelinen, Jussa Palve, Markus Haapoja, Verna Poikolainen, Katja Mankinen, Anastasia Dimas, Paavo Mäkinen, Pihla Kilpeläinen, Elisa Pursiainen ja Otso Ahosola

OHJAAJAT
Juho Siuko & Anne Keränen

ÄÄNI- JA VALOTEKNIIKKA
Mikko Mankinen & Ilari Nurmela

NÄYTTELIJÄT
Jade Aulos, Kaisa Eräpuro, Markus Haapoja, Nea Juntunen, Vilma Kaipainen, Matti Koskimaa, Verna Poikolainen, Monika Ryyttäri, Emilia Sippola, Juho Siuko, Lina Tirronen

TANSSIJAT
Elina Jäntti, Vilma Lehti (tiiminvetäjät), Helena Virtanen, Heta Mattila, Pauliina Pessi, Ella Sorsamäki, Salla Viinikainen, Noora Eränen

BÄNDI
Petteri Särmälä (tiiminvetäjä), Otso Ahosola, Markus Ilkka, Niko Kangasniemi, Saana Kankaanpää, Jussa Palve, Janina Ranta, Niilo Rauhanen

SOME- JA MARKKINOINTITIIMI
Linnea Saari (tiiminvetäjä), Juho Siuko, Jukka Markkanen, Viivi Seppänen, Matti Koskimaa, Kaisa Eräpuro, Lilja Mattila, Heta Mattila, Nea Juntunen, Pauliina Marttila

PUVUSTUS- JA LAVASTUSTIIMI
Noora Leinonen, Teemu Rossi (tiiminvetäjät), Viivi Seppänen, Kaisa Loikala, Kaisa Eräpuro, Lina Tirronen, Tiia Peltonen, Eetu Rantakangas, Sonja Koskela, Niko Kangasniemi, Paavo Mäkinen, Pihla Kilpeläinen, Emilia Haapanen, Eriikka Kansanaho, Emilia Sippola, Tessa Metsäranta, Katja Mankinen, Johanna Puttonen, Hanna Kurkinen, Lilja Mattila, Laura Hotakainen

HOST-IT!
Jade Aulos, Kaisa Eräpuro (tiiminvetäjät), Nea Juntunen, Monika Ryytäri, Terhi Ala-Keturi, Henrik Huusko, Verna Poikolainen, Markus Ilkka, Liisa Partanen, Emilia Sippola, Lina Tirronen, Lilja Mattila ja Tiia Peltonen

*********
SEURAA MEITÄ SOMESSA!
www.jyvaspeksi.fi
FB: www.facebook.com/JyvaSpeksi
IG: @jyvaspeksi