IMPROLIIGA 2.0 FINAALI

23.04.2018

Keski-Suomen improliiga 2.0 huipentuu finaaliin perjantaina 27.4.2018 Muuramen Nuorisoseurantalo Tasankolassa ( Mikkolantie 6 ) klo 19.00.

Improliigassa teatterinharrastajat käyvät muutaman hengen ryhmissä kilpailuja improvisaation keinoin. Kauden finaaliin pääsivät Thö Säälittävät Lievestuoreelta ja Impropaatti Jyväskylästä.

Ottelut olivat yleisölle avoimia teatteri-iltoja. Noin kaksi tuntia kestävissä illoissa nähtiin improvisaatiomenetelmin tehtyjä esityksiä, joita pisteyttivät sekä tuomarit että yleisö. Improvisaatio on käsikirjoittamatonta teatteria, joten jokainen otteluilta oli ainutlaatuinen kokonaisuus, johon myös yleisö vaikutti. Tällä kaudella oli mukana 5 joukkuetta: Lievestuoreelta Thö Säälittävät ja Nyy Tsenereissön sekä Jyväskylästä Impropaatti, Taktiset Sipsin Mättäjät (TSM) ja Puskakollektiivi.

Finaalin juontajana toimii Osuuskunta Kujeesta Marianna Räsänen. Illan säestäjänä FM, Musiikkipedagogi AMK Minja Niiranen. Vierailevina tuomareina ovat Murmuu-teatterin Sari Pätsi ja Mari Lahtinen. Vakiotuomarina Jarmo Tupasela Suomen Nuorisoseuroilta.

Improliigan tavoitteena on mahdollistaa Keski-Suomen harrastajateatteriryhmien kohtaaminen ja yhteistyö. Improliiga tarjoaa mahdollisuuden improvisaatioteatterin harrastamiseen ja siinä kehittymiseen sekä liigaotteluissa, että välissä tapahtuvissa koulutuksissa.

Lippuvaraukset: keski-suomi@nuorisoseurat.fi

Varaathan mukaan käteistä niin lippujen ostoon kuin väliaikakahvitteluun!

Tervetuloa nauttimaan ainutlaatuisesta illasta!

Lisää meistä ja tulevista otteluista: www.facebook.com/ksimproliiga

Terveisin Jarmo Tupasela
040 505 2659
jarmo.tupasela@nuorisoseurat.fi