Asa & Band keikalla Jyväskylän kaupunginteatterissa sunnuntaina

11.04.2018

Asa & Band keikalla Jyväskylän kaupunginteatterissa sunnuntaina

Suomi-räpin soihdunkantaja Matti ”Asa” Salo saapuu keikalle Jyväskylän kaupunginteatterin suurelle näyttämölle sunnuntaina 15.4. klo 18 alkaen. Kokoonpano tottelee yksinkertaisesti nimeä Asa & Band. Ryhmä koostuu tutuista, Asan kanssa useissa eri projekteissa soittaneista muusikoista. Mukana ovat Asan lisäksi kitaristi ja pumpun musiikillinen johtaja Rasmus Pailos, rumpali Ville Väätäinen, basisti Antti Kivimäki, viulisti ja mandolinisti Matti Pitkänen sekä MPC-mies ja levaristi Polarsoul. Jyväskylän kaupunginteatterin keikalla kuullaan myös uusia tulevan ”Nyt alkaa lätty lätistä” -albumin biisejä.

Ryhmä kuvailee ilmaisuaan seuraavasti: ”Bändi rokkaa, funkkaa, pulputtaa, kolisee ja raapii sielukkaasti ja maanläheisesti. Se yhdistelee mandoliinin helinää rumpukoneiden paukkeeseen sekä levyjen rahinaan ja Tarzan-huutoihin. Se on osa luonnollista jatkumoa ja aivan oma juttunsa.” Asa on alusta asti kulkenut omia polkujaan. Hän on aina levottomana etsinyt kiinnostavampaa ja koukeroisempaa tietä tällä matkalla ilman määränpäätä. Viime vuodet Asan keikat ovat kulkeneet ääripäästä toiseen, eli Jätkäjätkien maksimalistisesta karnevaalista riisuttuihin, DJ Polarsoulin kanssa heitettyihin duovetoihin. Nyt uusimmassa versiossa soundin keskiössä ovat yhä livesoittimet, mutta sinfoniaorkesteri on vaihtunut Asan runolaulua tukevaan kamarikokoonpanoon, jossa jokaisen jäsenen rooli on suurempi ja näkyvämpi. Asa on siirtynyt takaisin keskiöön ja Rasmus Pailos soundin sydämeen.

Liput alkaen 29 €, Jyväskylän kaupunginteatterin lippumyymälä, Vapaudenkatu 36, p. 014 266 0110. Lippuja myös www.lippu.fi, sekä Lippupisteen toimipaikat ja R-kioskit.

Lisätietoja
Jyväskylän kaupunginteatteri, Tuukka Toijanniemi, p. 014 266 4921, 046 921 4212

https://www.facebook.com/AsaVirallinen/

Terveisin
Sirkka Helke
tiedottaja
puh. 014 266 4174, GSM 050 340 7293

Jyväskylän kaupunki
Kaupunginteatteri
Vapaudenkatu 36
40100 Jyväskylä
e-mail: sirkka.helke@jkl.fi

SYKSYN 2018 ENSI-ILLAT:
8.9. HAIR musikaali – rockin ja soulin täyteinen musikaalielämys
22.9. MERTEN GORILLA – suureenkin seikkailunnälkään
17.11. PÄIVÄNSÄTEET – hillittömänä myrskyävä musta komedia
30.8. HETKIÄ 1918 – Tuntoja sisällissodan ympäriltä
20.9. KOVAA KYYTIÄ – omaishoitajan ajatusten karu selli
25.10. OI IHANA PANAMA – musiikkipitoinen satunäytelmä
OHJELMISTOSSA JATKAA:
LUUSERI – koulukiusatun selviytymistarina
Katso vierailut ja yhteistyöesitykset nettisivuiltamme!

www.jyvaskyla.fi/kaupunginteatteri
http://www.facebook.com/jklteatteri
http://instagram.com/jklteatteri
http://twitter.com/jklteatteri
Lippumyymälän puh. 014266 0110
Liput myös netistä: www.lippu.fi