Improliiga

04.12.2017

Nyt se alkaa. Kauan kaivattu Improliiga

Improliiga, mikä se on?

Suomen Nuorisoseurat järjestää improliigoja eri puolella Suomea, nyt improliiga nähdään toista kertaa Keski-Suomessa. Improliigassa 3-6 henkilön ryhmät käyvät leikkimielisiä kilpailuja improvisaation keinoin. Ottelut ovat yleisölle avoimia teatteri-iltoja. Noin kaksi tuntia kestävissä illoissa nähdään improvisaatiomenetelmin tehtyjä esityksiä, joita pisteyttävät sekä tuomarit että yleisö. Improvisaatio on käsikirjoittamatonta teatteria, joten jokainen otteluilta on ainutlaatuinen kokonaisuus, johon myös yleisö voi vaikuttaa. Talven mittaan eniten pisteitä keränneet joukkueet nähdään loppukevään finaalissa, jossa ratkotaan Keski-Suomen vuoden 2018 impromestari.

Tällä kaudella on mukana 5 joukkuetta. Lievetuoreelta Thö Säälittävät, Nyy Tsenereissön, Jyväskylästä Impropaatti, Taktiset Sipsin Mättäjät (TSM) ja Puskakollektiivi.

Improliiga käynnistyy Jyväskylässä Teatteri Miilulla, Sammonkatu 7, Sunnuntaina 10.12 klo 17.00-19.00. Kauden ensimmäisessä ottelussa kohtaavat Impropaatti, Thö Säälittävät ja Taktiset Sipsin Mättäjät.

Improliigaotteluiden juontajina toimivat Osuuskunta Kujeen Kaisa Kokko ja Marianna Räsänen. Vierailevina tuomareina Impropaatin kotiottelussa taituroivat teatterialan moniosaaja Julia Kärnä ja viime vuoden improliigan finalisti Jukka Hämäläinen. Vakiotuomarina toimii Jarmo Tupasela Suomen Nuorisoseuroilta.

Lippuvaraukset osoitteeseen impropaatti@impropaatti.net.

Lisää meistä ja tulevista otteluista