Torstaiteatteri etsii uusia tekijöitä

09.11.2017

Hei!

Torstaiteatteri alkaa tehdä uutta näytelmää, jonka nimi on Nooa. Ensimmäiset harjoitukset ovat Kulttuuritila Omenapuuksi ristityssä Kansan Raamattuseuran toimitilassa, os. Vapaudenkatu 24, torstaina 9.11. klo 18.

Uudet tekijät ovat tervetulleita mukaan. Aiempaa kokemusta teatterin harrastamisesta ei tarvitse olla. Osallistuminen on maksutonta. Pelisääntöjä ovat vapaaehtoisuus ja jokaisen oikeus omiin kokemuksiin ja vakaumukseen ilman, että toiset analysoivat tai arvottavat niitä.

Nooa-näytelmän tausta-aineistona on Raamatun kertomus Nooasta, joka rakensi arkin. Keskeinen teema on elämän kunnioittaminen. Onko meistä ihmisistä suojelemaan toisiamme ja yhteistä maailmaamme?

Näytelmän esitykset ovat maalis-huhtikuussa.

Teatteriterveisin,
Mika Lahtinen
Torstaiteatterin ohjaaja
p. 040 557 5535