Suomen Nuorisoseurat / 100 tapahtumaa, 1000 tarinaa

12.09.2017

Suomi täyttää 100 vuotta ja sitä on syytä juhlia! Itsenäisyyden juhlavuonna te, alle 29-vuotiaat lapset ja nuoret, pääsette toteuttamaan sata teidän näköistä tapahtumaa ja kertomaan tuhansin tarinoin, millainen on Suomi vuonna 2017. Aikuiset ja kulttuurisen nuorisotyön järjestöt toimivat taustatukena, jos tarvitsette. Suomen Nuorisoseurat myöntää tapahtumiin raha-avustusta.

TUUNAA TAPAHTUMA
Kootkaa ystäväporukka ja ideoikaa paras tapahtuma ikinä. Se voi olla vaikka tanssi- tai teatteriesitys, flashmob, kirppari, hengailuilta tai peliturnaus. Vain mielikuvitus on rajana! Mikä parasta, Suomen Nuorisoseurat tukee tapahtumia 100-500 euron avustuksilla ja käytännön vinkeillä.
Hae avustusta: https://1000tarinaa.fi/hae/

KERRO OMA TARINASI – JAA SE MUIDEN KANSSA Millainen on sinun Suomesi vuonna 2017? Mistä unelmoit? Mitä haluaisit muuttaa? Mitkä ovat sinun arjen iloja tai huippuhetkiä? Tarina voi olla valokuva, videoklippi, kirjoitus, runo, animaatio, biisi, musiikkivideo, kertomus, äänite, mitä vain! Jaa tarinasi somessa ja lähetä meille linkki, tai kerro tarina nettisivujemme kautta. Rakennetaan 1000 tarinaa yhdessä.
Lähetä tarinasi: https://1000tarinaa.fi/tarinasi/

OLETKO YLI 29-VUOTIAS, OHJAAJA, OPETTAJA TAI LASTEN JA NUORTEN KANSSA TOIMIVA?
Lähde kanssamme mahdollistamaan lasten ja nuorten unelmia! Meidän aikuisten tärkein rooli on toimia ihmettelijänä, kysymysten asettajana. Innostamme ja rohkaisemme, ja huolehdimme hieman taloudesta ja käytännön asioista. Katso aineisto, kuinka innostaa nuoria mukaan 100 tapahtumaa, 1000 tarinaa -hankkeeseen:
https://1000tarinaa.fi/menetelmat/