Keski-Suomen improliiga 2.0

06.06.2017

Viime talvena suurta suosiota nauttinut Keski-Suomen improliiga tulee taas. Ilmoita ryhmäsi mukaan 15.8. mennessä.

Nuorisoseurojen tuottamat improliiigat tarjoavat mahdollisuuden hauskaan harrastukseen, hulvattomaan heittäytymiseen ja improvisaatiossa kehittymiseen. Nyt on aika kerätä kasaan oma joukkue ja ilmoittautua mukaan ensi talven hauskimpaan turneeseen.

Improliigassa muutaman hengen (3-6 henkilöä) ryhmät käyvät leikkimielisiä kilpailuja improvisaation keinoin. Otteluillat ovat yleisölle avoimia teatteri-iltoja. Noin kaksi tuntia kestävissä illoissa nähdään lukuisia eri improvisaatiomenetelmin tehtyjä esityksiä, joita pisteyttää sekä tuomarit että yleisö. Talven mittaan eniten pisteitä keränneet joukkueet nähdään finaalissa, jossa ratkotaan Keski-Suomen vuoden 2018 impromestari.

Mitä tarvitset, jos mielit mukaan improliigaan?
– itsesi lisäksi vähintään kaksi kaveria
– pienen tuntemuksen impovisaatioteatterista
– rutkasti huumorimieltä

Joukkueiden ilmoittamiset 15.8. mennessä sähköpostilla osoitteeseen:
keski-suomi@nuorisoseurat.fi

Lisätietoja,
Jarmo Tupasela
040-5052659
jarmo.tupasela@nuorisoseurat.fi
https://www.facebook.com/ksimproliiga/