KeHyn jäsenkirje 07.02.2017

07.02.2017

Tervehdys!

KeHyn vuosi on lähtenyt reippaasti käyntiin Teatteriaalto 2016 -päätöstilaisuudella. Kiitos vielä kaikille mukana olleille ja somen kautta sitä seuranneille!

Tänä vuonna keskitymme erityisesti vastaamaan jäsenteattereidemme tarpeisiin, sekä pyrimme edelleen tehostamaan viestintää. Tavoitteinamme ovat mm. tiedottamisen tehostaminen, jäsenteattereiden näkyvyyden lisääminen ja edullisempien markkinointikanavien löytäminen.

Uuttakin on luvassa, kun Teatterikauden avajaisklubit aloitetaan!

Vastavuoroinen viestintä

Vuoden 2017 aikana KeHyn viestintää vahvistetaan ja parannetaan. Tätä varten tarvitsemme teattereilta vastavuoroista tiedonjakoa. Toivoisimme, että ilmoittaisitte meille jäsenmaksun yhteydessä teatterinne yhteyshenkilön, jotta tiedämme tiedon varmasti kulkevan jäsenteattereihin asti.

Teatteriaalto

Vuoden 2017 Teatteriaallon ilmoittautuminen on käynnissä!

Tänä vuonna meillä on raadissa mukana KeHyn hallituslaisten lisäksi ammattilainen, Kirsi Sulonen. Nettisivuiltamme voi käydä lukemassa pidemmän esittelyn hänestä, tässä pieni maistiainen: ”Olen vuonna 2009 keskisuomalaistunut, freelancer teatteriohjaaja, näyttelijä ja kouluttaja. Olen valmistunut teatteri-ilmaisun ohjaajaksi Turun Taideakatemiasta. Olen ohjannut Keski-Suomessa kaupungissa ja maakunnissa. Kuulun myös jyväskyläläisen pienen ammattiteatteri Teatterikoneen riveihin.”

Tänäkään vuonna ei ole rajoitusta siitä, kuinka monta esitystä kukin teatteri saa ilmoittaa mukaan. Toivomme suurta osallistujamäärää Teatteriaaltoon, jotta saamme mahdollisimman monipuolisen koosteen siitä, minkälaista harrastajateatteria Keski-Suomessa juuri tällä hetkellä tehdään.

KeHy toivoo Teatteriaallon muodostuvan pysyväksi toimintatavaksi tallentaa teatteritaiteen ajankuvaa ja luoda tiivistävä katselmus kuluneesta teatterivuodesta. Ilmoittautuminen tapahtuu nettisivuilla olevan lomakkeen kautta, lisäksi sieltä löytyy kaikki info tätä koskien.

Näillä näkymin tämän vuoden Teatteriaallon päätöstilaisuus on tammikuussa 2018.

Teatterikauden avajaisklubit ja Ravintola Sohwi

Uutuutena tänä vuonna tarjoamme yhdessä Sohwin kanssa teatterikauden avajaisklubeja, ne on jaettuna osioihin kevät, kesä ja syksy. Klubeilla pääsee mm. näkemään pätkiä esityksistä, jotka ovat juuri sillä hetkellä harjoitus- tai näytöskaudellaan.

Merkkaa siis kalenteriisi ja kerro ystävällekin, että KeHyn kevään ensimmäinen teatterikauden avajaisklubi tulee Sohwiin lauantaina 25.3.

Klubeille on vapaa sisäänpääsy kaikille esittävästä taiteesta kiinnostuneille.

Ravintola Sohwi tarjoaa KeHyn jäsenille mitä herkullisimpia etuja. 14.1. lähtien ravintolasta on saanut KeHyn jäsenteatterien jäsenkorteilla juoma- ja ruokatarjouksia. Talon puna/ja valkoviineistä (12 cl, 3,20 €), Karjala III (0,4, 3,50€), Kuohuviini (12cl 3,50€), UpCider Omena (0,33 3,70€). KeHy-burger (kasvis, kana tai liha) 10 €.

Kesäteatteriesite

KeHyn vuosittain tuottama kesäteatteriesite on edullinen ja kattava tapa markkinoida kesäteatteriesitystä.

Keräämme vuoden 2017 kesäteatteriesityksien tiedot huhtikuussa, esite ilmestyy Suur-Jyväskylä -lehden välissä toukokuun lopulla.

Kesän teatterikauden avajaisklubin pääsevät valtaamaan kesäteatteriesitteeseen ilmoittautuneet esitykset. Klubi tulee Sohwiin kesäkuun alussa, siellä on myös jaossa uunituoreita kesäteatteriesitteitä irtojulisteina.

Uutiskirje

KeHy jatkaa uutiskirjeen kuukausittaista toimittamista.

Nettisivujen ”Ilmoita” -kohdan alta löytyy lomake, jossa teatterit voi kertoa esityksistään, kursseistaan, castingeistaan ym. Tiedot lisätään sekä KeHyn verkkosivuille, että koosteena kuukausittaiseen uutiskirjeeseen. Kannustamme käyttämään nettisivulomaketta, mutta tiedot voi myös lähettää sähköpostitse uutiset@kehyry.fi

Liity sähköpostilistalle, seuraa somessa!

Oletko jo liittynyt KeHyn sähköpostilistalle?

Lista on tarkoitettu kaikille esittävästä taiteesta kiinnostuneille henkilöille, liittyminen on siis henkilökohtainen, ei teatterikohtainen. Listalla voit jakaa ja saada tietoa esityksistä, tapahtumista ja kursseista. KeHyn nettisivuilta löytyvät ohjeet sähköpostilistalle liittymiseen.

Muistathan myös tykätä ja seurata KeHyä sosiaalisessa mediassa! KeHyn fb-sivu löytyy nimellä ”Keski-Suomen harrastajateatteriyhdistys ry”, ja instagramista löydät KeHyn käyttäjätunnuksella KeHy_ry.

Teattereita kannustetaan käyttämään somessa kaikille meille yhteistä hashtagia #kehyteatteri, keHyn hallituksen merkinnät löytyy #kehyry

KeHyn jäsenmaksu

Jäsenmaksu (55€) maksetaan yhdistyksen tilille (FI33 5089 0540 0600 38). Käyttäkää maksaessanne viitettä: 20174. Lasku löytyy myös liitetiedostona.

Kun maksu on suoritettu, lähettäkää puheenjohtajalle sähköpostitse ilmoitus siitä ja ilmoittakaa samalla teatterinne KeHyn yhteyshenkilön yhteystiedot (nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite).

KeHyn hallitus

Eeva Sutinen puheenjohtaja puheenjohtaja@kehyry.fi
Sauli Yksjärvi varapuheenjohtaja
Kauko Järvinen sihteeri, taloudenhoitaja sihteeri@kehyry.fi, rahasto@kehyry.fi
Riku Suonio tiedottaja tiedottaja@kehyry.fi
Peitsa Suoniemi uutiskirjeen tiedottaja uutiset@kehyry.fi
Kai Hemminki nettisivut verkkoherra@kehyry.fi
Mette Seppälä instagram some@kehyry.fi
Paula Rastas sähköpostilista
Enni Junttila hallituksen jäsen
Jenna Simpanen hallituksen jäsen
Tarja Takula hallituksen jäsen

________________________________________________________________________

Haluamme kuulla ja toteuttaa jäsentemme tarpeita ja toiveita, joten otamme mielellämme vastaan kysymyksiä, ajatuksia, ideoita ja palautetta.

Nautiskellaan taiteesta yhdessä tämäkin vuosi. Nähdään teatterikentällä ja Sohwissa!

Ystävällisin terveisin,
KeHyn puheenjohtaja

Eeva Sutinen

puheenjohtaja@kehyry.fi
www.kehyry.fi

KeHyn jäsenkirje 2017 pdf-muodossa
KeHy jäsenmaksu 2017